- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ano, kdyby se Václav Havel živil jako kuchař, tak by svět možná vypadal jinak a lépe. Pouze rozhoupal zeměplacku.
Jako kuchař? Proboha to ne. Někde jsem přečetl recept na jeho guláš a zkusil jsem ochutnat co ti ubozí političtí skoro vězni jedli. Surovin bylo potřeba neurekom, za ceny ne zrovna nízké. Musím přiznat, že jíst se to dalo, ale obyčejný guláš je o lavel výš a nesrovnatelně levnější.
Pan Hájek má právo na své osobité názory. On jediný je totiž zástupcem rodu, který nepochází z opice.
Tento článek je z kategorie tzv. "pro všechny". Ocení ho ti, co pochopili i ti, co nepochopili. Ale najdou se i tací, co z něho mají totálně zamotanou šišku. Karma.
Problém je, že autor vsází na to, že Hájek a jeho knihy jsou obecně známy. A to nejsou. Tudíž si čtenáři mohou myslet, že je to o Havlovi.
Tedy, já Smrt v sametu taky nečet, ale četl jsem část knihy Smrt ve věži (?) a když jsem došel až ke spiknutí Světového Židovstva, tak jsem ji zavřel. Takže si dokážu představit co asi tak může psát Hájek ve Smrti v sametu...
Ale možná to tak Karel Trčálek, záměrně chtěl, protože ho tyto zamotané mystifikace náramně baví
Proboha..., kam se v textu vytratili lepšolidi? Takovej slendrian!
od té chvíle co nejste VIP blogerem (protože také nejsem VIP blogerem) s vámi již bezvýhradně souhlasím.
Ještě vemte do party Palkovou
Tohle je skutečná mentální extraliga...
... copak, copak, že byste snad zahlédl kousek textu z Vlasteneckých novin, v tom zrcátku té koloběžky
Autore, nemáte nějaké trauma z mládí? Kde se ve Vás bere ta zloba a nenávist?
Zloba a nenávist se ve mně bere z Protiproudu.