Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T14o52m23á83š 65H93y33n57e23k

28. 12. 2022 14:36

Valíková je fakt učitelka? Tento konflikt na Ukrajině prý není černobílý. By mě zajímalo, jak souška učí dětí o napadení Československa Německem, taky to nebylo černobílé? Někdy je svět pestrý a barevný, těžko uchopitelný a někdy je jen černobílý , jednoduchý.

8 3
možnosti
Foto

Jura "Mínus" už to tu zase obešel. Uvidíme, kdy se tu objeví něco s 10 smajlíky ;-).

6 1
možnosti
Foto

Nad vami jsou tri smajlici a tri palce. To nestaci? ;-D;-D;-DR^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Dotaz na paní učitelku Valíčkovou: "Ale ten konflikt nevznikl z ničeho."

A co tím chcete říci? Že to konání Rusů nějak omlouvá, nebo odůvodňuje? Nebo že si za to Ukrajinci mohou sami? Pochlubte se nám, co máte na mysli.

6 1
možnosti
Foto

Neomlouvá. Ale ten předválečný konflikt není černobílý. Pěkný den.

2 2
možnosti
Foto

Tak koukam, ze krome urazek typu "slepici mozek" , konspiratorka a ucitelka, ktera vi vse a proruske... zadne zasadni informace z nikoho nevypadly, pouze neurcite papouskovani zrovnapravd.

Pokud nekdo netusi, cim by nas chteli hnat nasi politici do valky a zaspal vyroy po rakete v Polsku, futral i odhlasovani o terorismu v PS, a pokud zde nekdo presne vi, co se odehravalo na UA od roku 2014, pak konstatuji, ze Karlovi obdivovatele o co mene vedi, o to vice miluji urazky. Coz uz tak proste byva.

Nejde o Ladu. Karel rad kopiruje a zesmesnuje a casto blaboli a pod nim maji prostor ti horsi projevy lidske povahy. Prostor to skutecne hodne autorum dost otravuje. Chytri nejste, panove.

2 5
možnosti
Foto

A povězte nám, z čeho usuzujete že se můj diskusní příspěvek týkal právě Vás?

3 1
možnosti
LV

Rusko je stálým členem Rady bezpečnosti OSN, navíc s právem veta. Pokud se od roku 2014 dělá na Ukrajině zvěrstva páchání na ruský mluvícím obyvatelstvu, potom mohlo, ba dokonce mělo, iniciovat konkrétní kroky proti konkrétním viníkům. Místo toho Rusko pomohlo instalovat Janukovyče a jeho loutkovou vládu. Ta byla po nepokojích svržena a Rusko se začalo na východě Ukrajiny angažovat vojensky.

Ukončení války má zcela v rukou Rusko. Buď se rovnou stáhne za své hranice, nebo aspoň odblokuje Radu bezpečnosti OSN. Jiná cesta není.

6 0
možnosti
Foto

J48a73n 21Š92i93k

28. 12. 2022 7:26

Nějak mi uniká, co ty dvě dámy tady chtějí rozebírat a proč si nejdou povídat s Ládikem. Pan Větvička čepičkou na hlavě nezachrání, že není chlap, protože ke svému článku nemá ani odvahu otevřít diskuzi a tak ony chodí diskutovat sem. Jinak ve svém článku píše: "...vybrali jsme si blbu stranu..." Aha. Takže on si vybral tu správnou, to znamená ruskou. Takže je jasné, co je zač a kde ten pán stojí. Jestli chce někdo ještě jeho "fakta" rozebírat, ať rozebírá. Jeho články jsou jasná proruská propaganda se vším všudy a žádná fakta "dámy". Hezký den

26 0
možnosti
Foto

Koukám, že Karel a Ladik maji pěkně odvázené groupie...;-D

2 0
možnosti

Kterého Karla máte na mysli? Autor tady žádnou groupie nemá.:-)

0 0
možnosti
Foto

Někdo má holt slepičí mozek. Co chce někdo na Větvičkově článku rozebírat? Vždyť je to jen snůška domněnek a lží, které si lze přesně odposlechnout v Moskvě. A autor to ví, tak diskusi radši uzavřel. A někdo to musí tedy rozpitvat a chválit aspoň zde.

Ale nevadí, když už nenapoví ani Nohavica, ani přítel z Austrálie, rád to opětovně zopakuji, pochopí to snad i ti nejjednodušší.

Rusko zahájilo invazi na Ukrajinu, protože se chce zmocnit jejího nerostného bohatství a nemůže se smířit s tím, že by se Ukrajincům mohlo žít lépe a volněji než Rusům. Nákaza by se mohla šířit. Na válku se připravovalo už dlouho dopředu a postaralo se o to, aby zásobníky plynu byly v Evropě prázdné už dlouho předem. Kdyby se Rusku Ukrajinu podařilo porobit, byla by otázka času, kdy se Rusko zase zkonsoliduje a potáhne dál.

A klidně to budu některým mozečkům opakovat donekonečna. Sice mizivá, ale přeci jen jiskřička naděje existuje, že jim to jednou dojde.

15 1
možnosti
Foto

Rusko udělalo velkou chybu a má na rukou krev. Ale ten konflikt nevznikl z ničeho. Pokud bude kazdý, kdo vznáší pochybnosti, označen za dezoláta, dezinformátora a kolaboranta, můžeme přestat přemýšlet vlastní hlavou a zařadit se do šiku. Respektive poslat naše syny, ať se zařadí.

1 7
možnosti
JK

větvička tvrdí, že si naše vláda přeje zatáhnout zemi do války. Tak prosím ty dvě paní dole, aby místo loudění argumentů od diskutérů samy přispěly s nějakým argumentem, který větvičku v jeho tvrzení podepře. Mne jen těší naděje, že to napíší na rozdíl od toho větvičky česky. A prosím, jestli mohu, ať jsou to argumenty věcné, jen omezeně říznuté pocity a dojmy. Díky.

P.S. Představil jsem si, že se realizuje vaše přání, aby tady bylo více Nohaviců. To by bylo k nežití... :-)

10 0
možnosti
Foto

Pane Kuthane, to je názor pana Vetvičky, opřený nimálně o emotivní chování ministryne Černochové. Je zákázaný?

0 1
možnosti