Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Trčálku, nemohl byste poprosit svého kolegu a kamaráda pana Čumpelíka, aby si vyměnil tu děsnou fotku u svých blogů - vždycky když ho vidím, tak se leknu. S přátelskými pozdravy míru zdar. JL PS: Napsal bych mu to do komentářů, ale on komentáře nemá rád.

1 0
možnosti

Pane Libeňský,

velmi mne mrzí, že se vám ta fotka nelíbí, ale z dědka mladíka neuděláte. Ten křížek z vrásek uprostřed čela je znamením, tak se nedivte, že se leknete. Pokusím se časem tu fotku změnit. Míru zdar!

0 0
možnosti

Pane Krčálku,

chci vás jen upozornit, že jsem na vaší polemiku reagoval článkem zveřejněným v 20:28 hodin a že nemám žádný zájem, ani čas s vámi dále polemizovat.

2 1
možnosti
AT

Prostě jste zbabělec, co neumí přijmout kritiku. Ne že nemáte zájem o polemiku s p.Trčálkem, ale proto, že neotevíráte diskuzi.

P.S.: p. Trčálek určitě obrečí, že s ním nehodláte polemizovat

5 0
možnosti
Foto

Pro páteční večer si dovoluji dopopručit legendárního Briana Hylanda a jeho song „Itsy bitsy teenie weenie yellow polka Čumpelíni.“

2 0
možnosti
Foto

V jednom nejmenovaném komediálním seriálu se vyskytovala postava jménem Čumpelík. Byl to takový nepříliš rozumný trouba, který se pravidelně objevoval tam, kde po něm nikdo netoužil, a svou existencí a činností ostatním více škodil než pomáhal.

Ani nevím, proč jsem si na něj vzpomněl.

1 1
možnosti
JM

J50a49n 70M42a86r73e18k

19. 11. 2021 20:44

Člověk, který byl odsouzený a dostane milost není považován za nevinného, ale omilostněného.

0 0
možnosti
VV

S tim RAL 3003, ktery zbabele neotevre ani diskusi nema cenu diskutovat. Nejlepe ani necist, at si sve vyplody cte sam do omrzeni.

0 0
možnosti
VH

Jako víno...čím dál lepší R^

4 1
možnosti
JJ

Ale jinak dobrý postřeh.

1 0
možnosti
JJ

Kterou zvelebil Andrej Babiš... :-)))

1 0
možnosti