Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J77a84n 44K56y56š71k52a

22. 1. 2022 18:59

Děkuji za tip, už dávno jsem si chtěl přečíst originál Mein Kampfu, nebo aspoň český překlad, ale bez těch zkreslujících doprovodných komentářů, tak si aspoň přečtu nějakou knížku od LašskéhoCypa. Říkáte, Karle, že to vyjde nastejno? A nevíte, je tam nějaká s Hitlerovou předmluvou? Tu bych bral.

0 0
možnosti
Foto

dlouhé, nudné, nevtipné

3 1
možnosti
JT

J18i51r36i 33T41i96c80h27y

22. 1. 2022 17:04

Prispevky tohoto pisalka nectu, tentokrat jsem si v titulku vsiml slova cyp, tak jsem to precetl. Mirne receno nechutne, spise uplne psychipaticke.

2 2
možnosti
Foto

J30a29n 71Š18i78k

22. 1. 2022 13:35

Vy jste fakt zvíře zvířecí, pane Trčálku. Polil jsem se pivem a skoro udusil. Kvůli Vám! Hezkou sobotu

2 0
možnosti
MM

I lašský cyp si může popovídat a na něčem shodnout s Hitlerem, záleží na vybraných jedincích.

1 0
možnosti
JF

Hlavně jestli je již vyjasněno zda demokracie je vláda lidu sobě či chatový exil v Sudetech pro Pražáky ... pak může národní stát zaniknout a z popela jako fenix vyvstanout Rakousko Uhersko (včetně i Horních Uher) v podobě Evropské unie - ten žálář národů s volným pohybem obyvatel či nebo rovnou celých národů. Držím palce Doněcké lidové republice, aby získala autonomii, poté uspořádala lidové hlasování a zůstala v rámci Ukrajiny či Ruska dle toho kdo bude mít větší vliv na lidovost hlasování a provádět zveřejnění výsledků. Možná tou dobou se Evropská unie rozšíří až na Ural národy zvednou kotvy a začnou kočovat tak jak kočovaly než je vynález zemědělství připoutal k rodné hroudě. Mezitím vznikla vrstva pracujících a těch co to organizují, tím stát a tím ochrana svých oveček před vlky a tak pořád dokola - nemluvě ovládání oveček skrze bižuterii a jiné bankovní obrázky se svatými či dle islámu bez zobrazení svatých ale jen s ornamenty.

ps: plus to že občas přikočuje nějaký ten národ bez vlastního státu jako Židé či Romové a pro ty stát je předmětem hlubokých filozofických úvah o egyptském národním hovniválovi o kterém se nezmiňuje ani wiki a dle mého z čehož tyto úvahy vycházejí a přitom dohromady prožívají jak ten nesmrtelný hovnivál prožívají svou Euroasijskou stepní unii už od potopy světa na zlatých pískách (Bulharsko - Černé moře). Ale to by mohlo být předmětem ještě mnoha disputací.

https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C5%99em%C3%BD%C5%A1len%C3%AD_o_nesmrtelnosti_chrousta

nebo

https://www.youtube.com/watch?v=rKPEzvQfaV0&ab_channel=TerraX

0 1
možnosti
MM

Jé, to bylo dlouhý, přesto jsem to dočetl, ale smysl jsem nepobral.

Určitě mea culpa. :-(.

2 0
možnosti