Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Čert aby to spral. Kdo se v tom má vyznat? Nejdřív modrý ptáček vesele cvrlikal ale to bylo málo. Založil hrdého nekompromisního berana. Ale nějak to haprovalo. A teď se vsoukal do obnošeného kimona. Bude ten třetí kabát správný? A je to vůbec v našem zájmu?

3 0
možnosti
JV

J98a29n 42V43o80j56t59u57n

19. 1. 2024 14:17

To prirovnanie SPD a Gangy na konci je velmi trefne.

Ganga je tiez plna vselijakeho sajrajtu.

8 0
možnosti
Foto

Dost dobré, a karma.

Ten člověk je taková podivná figurka. Od Svobodných (či jak se různě přejmenovávali) odešel (?) a svůj boj proti EU, přenesl přímo do jejího středu. Nejprve sepsal příručku a návod, jak vystoupit z EU (byl to výrazný nesmysl) a pak se nechal vyslat jako insider k likvidaci EU zevnitř. A možná má už výsledky, protože v poslední době se množí nepochopitelná doporučení a nařízení, zejména pak Green Deal, což může být známka morální infekce vnesené tímto hrdinným rekem do řad EU. A pevně věřím, že jeho velký přínos pro interní narušení EU nebude zkalen poťouchlými poznámkami, že inspiraci stát se insiderem převzal od některých komunistů, kteří v totalitním období vstoupili do KSČ, aby ji rozvraceli zevnitř, což pak bylo předmětem kritiky, ačkoliv zřejmě byli úspěšní.

Pevně věřím v úspěch destrukčního působení páně Machovo v EU, protože v pozitivních prvcích v minulosti mnoho úspěchů nesklidil a proto je značná šance na úspěch v opačném smyslu.

K tomu nám pomáhej Klaus.

5 0
možnosti
Foto

A budeme odstupovat Sudety Německu, když si řekne, a Poláci Slezsko zase nám?

Také mě Mach, jako "Svobodný" překvapil, jak interpretuje svobodu. Liberální demokracie je ostatně v Dumě velmi silná a kdoví, jestli v příštích volbách nevyhraje?

2 0
možnosti
PP

Jak kdo. Vy ano, já ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2971
  • Celková karma 24,47
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik