Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

karma;-D;-DR^ k diskuzi ... PPT (placení proruští trollové) jsou spíš mýtus, ti trubci to většinou dělají s láskou a zdarma ;-D - PRT (placení ruští trollové) jsou na ambasádě, případně jako poradci na hradě, nebo "zaměstnanci" (viz Babišův pečovatel a řidič) atd.

2 0
možnosti
Foto

... pravda, sem tam dostanou nějaký vyznamenání či cenu ... nějakou kram...li, jen v Boskovicích "kremroli";-D

1 1
možnosti
Foto

Že zrovna Vy budete dělat reklamu Břetislavi Olšerovi a Petru Hájkovi, bych nečekala ;-D

2 0
možnosti
JK

Koukám, že ti šikulové trollové jsou hrozně vyčůraní někde kradou kódy a mě říkal kamarád (co ví všechno), že mi lezou domů po síti. po tom co jsem vyházel z domu vše co připomínalo síť (i předrevoluční "síťovku") a přestal chodit na tenis mi doplnil, že ta síť je neviditelná a že je všude. Pak mi to došlo, vidí ty trollíky všude, má z nich strach, blábolí nesmysly a půlka jeho já tomu věří, tak jsem se ho zeptal jestli má švýcarský pas a ono jo, tak to už jsem měl úplně jasno. Nenechám se přeci opíchávat nějakou doktorkou i když má mobil na toho úplně nahoře.

Takže je to takhle, když na ně nevěříte, tak trollové neexistují. Kluci a holky z SPD to říkají taky. Přeji vám "Sílu v duši", ať vás provází.

0 0
možnosti
VD

A největší sranda je, že proruští trollové fakt neexistují, Rusko nemá prachy, zvedá penze , 25 milionů žije pod hranicí bídy, kdo by platil nějaké usmolené Česko, prachy stačí sotva na trollení v USA.

Ale máme tu trolly dobrovolné, pravnuky trollů " Malá ,ale naše 1938, Za němců je pořádek 1939-1945, vnuky trollů "Volím komunisty,aby byla rovnováha,1946" , a synové trolů "Patnáctileté děti nebudou určovat vládu, 1989" . Každý stát má takový národ, jaký se mu tam rozmnoží. Bohužel:-/

1 0
možnosti
VV

Nojo, Rusko sice na ruzne veci penize nema, ale prave na ty trolly a armadu je ma.

Ale jak jste prisel na to zvedani penze, snad jste chtel napsat jek odchodu do penze.

0 0
možnosti
Foto

Notýbrďo, to jsou ale manévry! R^;-D;-D;-D

3 0
možnosti
PK

Bravo pane T. dnes jste tvořil bez přímé a nepřímé řeči,proto jsem to dočetl, jen abych vysvětlil. Když jsem se coby dítě učil jazyky využíval jsem P a NŘ a písničky,,,ale už jsem bohužel dospěl a tak mi stačí, že si mluvím občas pro sebe;-D;-D;-D

1 0
možnosti
PP

Bude hůř. Ještě se množí.

1 0
možnosti