Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebýt Ládíka, tak Kája nemá o čem psát.

0 0
možnosti
JP

ke k smíchu, jak učitelskej z neznámých důvodů zde diskutuje o stošest a u sebe diskuzi nepovolí nebo maže jako vzteklej

3 0
možnosti
JH

Děkuji, tento příspěvek odkazuje na zdařilý blog Zdenka Hornera, který jsem dříve neznal.

Na účast sportovců válčících stran na mezinárodních sportovních akcích mám svůj celkem radikální názor. Ale myslím, že v tomto příspěvku o jeho vlastní předmět vůbec nejde. Je to jen špatným uspořádáním myšlenek autora, nebo jeho hlubší záměr?

0 0
možnosti
OU
AJ

Pan školník je typickým příkladem, že ve školství pracuje hodně lidí ,kteří tam nemají co dělat. Takového komouše, jako je pan školník bych nikdy v úctě neměl i jako žák. Vedení školy asi neví, jaké hloupé články pan školník publikuje. Kdyby to vědělo, že ultralevicový pan školník miluje Rusko, KSČ, SPD a další komunistické strany, tak by se asi brzy rozloučili, teda snad - pokud není i vedení školy nakloněno komunismu.

2 2
možnosti
LS

Mimořádně hloupý příspěvek.

S panem Nožičkou téměř nikdy nesouhlasím ale takový příspěvek na jeho tupou dehonestaci je odporný.

2 1
možnosti
PS

Autore, hlaste se u Chocholouška, Kielbergerová už tam dávno spokojeně medituje ve vypolstrovaném pokojíčku a mele si své nesrozumitelné motlitby...a prosím, vezměte s sebou Vaše věrné, děkuji.

2 5
možnosti
KT

Ano, to je pěkný případ konstruktivní diskuze, kdy děkuji, pane Sykoro.

A teď se mi, pane Sykoro, můžete, ovšemže zcela důvěrně, svěřit, s čím v mém článku nesouhlasíte, na co máte jiný pohled apod.

Tedy pokud to vůbec tušíte.

Děkuji.

7 0
možnosti
Foto

Zasloužená vtipná karma...

0 0
možnosti
KT

Nechtěl byste, pane Lněničko, napsat zase článek o tom, jaký jsem parazit?

Myslím, že by se to líbilo.

P.S. Co si myslíte o těch ruskojazyčných Ukrajincích, kteří u nás pobývají a kteří jsou kyjevským fašistickým režimem masakrováni?

Těším se na Vaši trefnou a vtipnou odpověď, psát přece umíte, okena dokáže zázraky a základku jste vychodil celou.

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma

3 1
možnosti
Foto

Pan školník totiž netuší, že jeden z těch údajných Rusů je ve skutečnosti Ukrajinec z Krymu, kde mu byl po okupaci Ruskem v roce 2014 povinně vydán ruský pas, a že druhý z těchto údajných Rusů žije už spoustu let v Itálii a ještě před loňským zahájením speciální vojenské operace požádal o italské občanství. ATJV.

9 4
možnosti
MV

tusi, vcera to jasne podali ve zpravach

ale na CT a to nevim, jestli tomuto mediu p skolnik veri...

3 3
možnosti
DK

Ano. ALE!!! Co když ti ruští tenisté nejsou ruští tenisté, ale převlečení Banderovci, škodící nešťastným nevinným ruským sportovcům? Co když školník není školník a pan učitel, který statečně uzavřel svou diskuzi, není pan učitel, ale nějaká neznámá entita? Tady si už člověk nemůže být ničím jistý.

13 0
možnosti
Foto

Pan učitel je, žel, entita tak známá, že pouze dokazuje, jaké skopičiny je matka příroda schopná napáchat.

6 4
možnosti
Foto

J26a29n 39Š17i36k

1. 8. 2023 9:41

Byl jsem zvědav, kdo všechno přicupitá diskutovat. Dopadlo to, jak jsem očekával. Není nad to stále dokola propírat totéž a stále dokola nechápat rovněž totéž. Po tragickým osudem pronásledovaných ruských sportovcích by se mohl na blogu objevit Nohavica a Pekarová, aby věčné kolečko stále stejných vyčpělých témat neskončilo...Díky za článek, Karle. Hezký den

10 0
možnosti