Foto

V článku chybí důležitý praktický údaj. Pokud někdo vyzývá spoluobčany k tromu, aby, ideálně hromadně, požádali o politický azyl na některé ambasádě, bylo by fér uvést její adresu, aby lidé věděli, kam se vypravit. V tomto případě tedy: Velvyslanectví KLDR, Na Větru 395/18, Praha 6 - Veleslavín. Doporučená nejbližší zastávka tramvaje je "Větrník"; jde o linku č. 1 a 2. Kdo využije trasu A metra, může do tramvaje nastoupit na stanici Hradčanská, je to směr Petřiny. Budova zastupitelského úřadu je obehnána kamennou zdí s živým plotem, předpokládám, že sraz je u branky vedle cedule se severokorejským znakem. Doporučuji neotálet, protože zahrada ambasády je méně rozlehlá než zahrada německého velvyslanectví na Malé Straně ve Vlašské ulici - abyste se tam všichni vešli. Přeji úspěšné azylové řízení a báječný pobyt v komunistickém ráji.

Foto

Myslím, že toto je naprosto trefné vystižení všech horlivých kritiků vlády, vzhledem k jejich rétorice.

JZ

Dobrý Karle, zasloužená vtipná karma

JV

I naším starobolševikům musí být teplo u srdce, když viděli ty záznamy jak za starých, zlatých časů. Parlamentní listy a podobné hnusplatky mají svátek.

Foto

Je třeba zamířit tam co nejdříve. Už prý mají na nástěnce u vrátnice zprávu, že každý, kdo přijde, dostane kapesné ve směnitelných rublech. V sumě dostatečné k zaplacení jedné padesátiny ceny jízdenky na zážitkovou poznávací jízdu vlakem napříč celým Ruskem.

Foto

Slibuji Vám, Karle, že Vám na to přestěhování do KLDR velmi rád finančně přispěji

KT

Díky, pane Šejno.

Až tam, na velvyslanectví KLDR, zazvoním (dvakrát dlouze, jednou krátce), tak mi otevřete dveře, prosím, to budu já.

Mypu mup!