Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jděme ještě víc do hloubky. Co je fotbal? Trapná kolektivní komunistická hra. Její příznivci tvoří tu příšernou skupinu voličů, co nám zvolila to, kvůli čemu normální člověk musí trpět.

Kdežto svobodný člověk se nemusí ukrývat v kolektivu potrhlých cvoků, kteří pak případný (zasloužený) debakl svádějí jeden na druhého.

Kdežto my, svobodní, uznáváme jen sporty zcela individualistické, které byly za komanče potlačovány. Ano, je to jezdectví a dostihový sport.

Sv. Václav - na koni. Žižka - na koni. TGM na koni! A dokonce se na koni projel i Václav Havel! A k tomu je třeba kus odvahy, neb sedě na koni jste jednou nohou v hrobě.

Umíte si představit pana Beránka na koni? Ještě tak na dřevěném, neb živý by s ním hned bacil o zem. Totéž platí pro pana Havránka i Macka, i když ten na nějakém jiném kolotoči na dřevěném sedět mohl.

A co Václav Klaus? Tam by musel dokonce zakročit spolek pro ochranu zvířat. R^

3 1
možnosti

Ja si teda ty jmenovane dokazu predstavit uplne jinde. A urcite nemusim psat kde.

0 0
možnosti

Trčálek štěká, závistivě podotýkám, že dnes už potřetí, ale karavana táhne dál...

2 7
možnosti

Tak ať táhne... úkol ten zní jasně.

2 0
možnosti
Foto

Jo a ještě jedna poznámka abyste byl v obraze, protože jste taky evidentně mimo. Netuším kolik vám je let a co pamatujete nebo nepamatujete, ale před plyšákem měli zaměstnanci SBČS platy hluboko pod celorepublikovým průměrem. Dělníci a rolníci na tom byli ekonomicky mnohem líp...

0 3
možnosti

P49e85t20r 38L87o86r62e19n81c

15. 7. 2021 18:19

Tak to mě mrzí, jaký jste byl chudák.;-)

Mmch posuzujete nesrovnatelné. Všechny "kancelářské" profese měly za Husáka zásadně menší platy než dělníci; mnohé kancelářské profese vč. VŠ vzdělaných projektantů měly platy ještě menší než všichni ti PROVĚŘENÍ A SPOLEHLIVÍ středoškoláci v SBČS.

7 1
možnosti
Foto

Děkuji vám pane Trčálku za reklamu, která mi je sice k ničemu, ale těší mne, že jsem vás motivoval k napsání vtipného blogu. Já to říkám furt, že s úsměvem jde všechno líp ;-D

3 0
možnosti
Foto

To je pravda, zadal humanitární bombardování v Evropě i Asii a ocitl se tak totálně mimo misu Rv

3 5
možnosti

Člověče nešťastná, Vám opravdu nevadí prezentovat se jako totálně neinformované cosi bez špetky šedé kůry mozkové v hlavičce?

9 2
možnosti

J63a27n 62K78y59š39k32a

15. 7. 2021 17:35

Václav Klaus už nad pravdou a láskou zvítězil dávno, dokonce mnohokrát, dá se říct, že vítězí prakticky nepřetržitě, v podstatě kdykoli promluví nebo něco napíše. Pan Beránek se bude ještě muset hooodně snažit. Ale nakročeno má, to zas jo.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2965
  • Celková karma 24,59
  • Průměrná čtenost 862x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik