Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Politika je jeden velkej komplot na pastvu spokojených oveček ... apropó proč by Židé chtěli Židy v USA, když už tam byli a vyklidili by pole v Německu a byl by to jen precedent pro další státy ... otázka v případě komplotu je, proč by se jim to tak vymklo z rukou ... jaký by to byl úděl???, jaký deal ??? Další aktuální otázka pohledu na politiku jako komplot je ta, jaký komplot by probíhal pak nyní ... když by si člověk přečetl něco v médiích každý den na jedno téma jak přes kopírák co popírá fyzickou gravitaci a nikoliv tu penězní.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane Karle Trčálku. Mala oprava ve vasem pribehu. Dne 09. srpna 1938 Grossdeutsches Reich jeste neexistoval. Ten byl utvoren az v roce 1944.

Deutsches Reich byl stanoven od roku 1933 do toho roku 1944.

0 0
možnosti
JL

Faudu na ně! Na Adolfa s Goebelsem. Hitler židy pohrdal, vlastně Židy neb on to bral etnograficky, ale prý jim i záviděl, že si je Bůh vyvolil (jako Němce), čili konkurence pro jeho chorý mozek. Arabové, ti milí velbloudáři, zase židy nenávidí, vlastně Izraelce, neb tam již mají stát. Arabové je nenávidí dvojitě. Jednou jako vetřelce, jednou jako nevěřící psy....Svět se moc nemění, že, milí přátelé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2971
  • Celková karma 24,35
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik