Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Legrace je fajn ... ale je potřeba si také uvědomovat něco jako realitu.

Opravdu si někdo myslí, že podobné věci se ve světě dějí a vyvíjejí zcela náhodně a spontánně? Že "demokratický svět" jen čeká se založenýma rukama až lidé jinde po světě (nejlépe na hranicích Ruska) dozrají a sami pochopí, kterým směrem se obrátit? ;-)

"Pentagon během deseti let vytvořil utajenou armádu o 60 tisících lidech, o níž v podstatě nikdo neví. Jsou v ní vojáci speciálních sil, ale také civilisté pracující mnohdy pod změněnou identitou, kteří působí pod krytím soukromých firem a konzultačních agentur „často zvučných jmen“.

Projekt, jenž má roční rozpočet 900 milionů dolarů, vznikl s cílem provádět v cizině i doma operace s „nezřetelným podpisem“, aby je nikdo nemohl přičíst USA a spojování s nimi mohla Amerika popřít."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pentagon-tajna-armada-falesna-identita-usa.A210519_185231_zahranicni_stad

0 1
možnosti
Foto

Zcela náhodně se věci určitě nedějí. Na to je svět příliš determministický. Ale nelze vyloučit, že si to někdo myslí.

V hloubi společností po světě nejspíš pracují agenti všech mocností, které na takové působení mají prostředky. Takže to, co se děje, je nejspíš směsí zájmů lokálních skupin, chyb režimu, tajných akcí nejrúznějších složek různých států i té spontánnosti naivních lidí, kterou ostatní hráči v růzmé míře ovlivňují a využívají. Je to hra s mnoha hráči a mnoha různoběžnými zájmy. To, co jste popsal je jen jedna z mnoha složek.

0 0
možnosti
Foto

Teď už jim zbývá jen provést sčítání (zbylého) lidu a sepsat Poučení z krizového vývoje.

1 0
možnosti
JK

J10a66n 26K56y45š24k29a

7. 1. 2022 12:44

Tentokrát si vrazi z Folstýtu zkrátka ukousli příliš velké sousto. Jejich obehraná písnička, totiž majdan, pomocí kterého chtěli dokončit obkličování Ruska, je tak notoricky známá, že už nemohla zaskočit ani Putina, ale dokonce ani Lavrova, o němž je známo, že je trochu pomalejší koník ve stáji. Okamžitým odesláním mírových jednotek Rusko a ostatní bratrské postsovětské země zabránily přijetí Khazachstánu do NATO. Obkličování Ruska a vrážení klínu mezi Rusko a Lidovou republiku Čína bylo zmařeno. Vrazi z Folstrýtu, máte po ptákách. My Rusko nedáme, radši si ho ...., až co řekne Vladimir Vladimirovitch.

1 0
možnosti
Foto

J34a13n 88Š42i60k

6. 1. 2022 21:33

Tak nevím. Teď jste předběhl pana Větvičku pane Trčálku. Nebo ne a něco mi uniklo. V každém případě super článek. Hezký den

6 0
možnosti
MJ

Ne, ne, Karle. Ta druhá bunda byla od Tommyho Hilfigera!

0 0
možnosti
VV

Nebude, byl jsem se podivat a ona porad jeste visi v koupelne. ;-D

0 0
možnosti
JL

Nojo Andropov, vot eto moloděc.

0 0
možnosti
JK

Pane Karle skělé jako vždy.Přečetl jsem to celé na jedno nadechnutí.Při poslední větě jsem vyvrcholil.Zasloužená karma:-):-):-)

2 0
možnosti
JZ

Opět velká legrace Karle. Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 2970
  • Celková karma 24,43
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik