Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Poprvé jste se se zombíkem vlastně zesměšnil, když jste se sám odkázal na blog, který potvrdil má slova a tu větu z blogu na které jste se točil za nadšeného potlesku té vybrané společnosti jak ji definovala ona jedinečná paní. Tak to tedy zkoušíte znovu?

Uznání od zvěstovatelů a jejich přitakávačů, to pohladí po té dušíčce zasažené závistí, že?

Přitom bez té zbytečné a trapné invektivy v úvodu by byl blog docela zajímavý, to jemné vložení drobných detailů ( hra na housle např.) které potvrzují Vaší rozsáhlou znalost faktů.

Jednou zombík Vlasova, teď admiral Canaris, příště bude doktor? Nebo dokonce trojka doktor a česká herečka? Stokrát to zopakujeme a pak se to stane pravdou?

Ten výběr postav je vskutku zajímavý, podvědomý obdiv? Není divu, stáli na správné straně proti tomu správnému nepříteli. Takže zasloužené karmy Vás neminou, konec konců nerecyklujete, ale tvoříte.

1 1
možnosti
JM

Stalin asi zlikvidoval více generálů než Hitler.

Ale Tuchačevskij nebyl žádný skvělý stratég. A uvádíte tam rok 1937. V té době Němci řešili co s Rakouskem a Československem, nikoli SSSR. SSSR tehdy také nebyl německým spojencem, i když spolupráce na úrovni tajných služeb a také spolupráce vojenská fungovala. Jinak se tehdy oba státy vůči sobě vymezovaly, viz občanská válka ve Španělsku. Jeden druhého brali jako konkurenci, vzájemný obchod byl slabý. Spojenectví bylo hudbou budoucnosti.

0 0
možnosti
PK

Páni, Vy asi dostanete od různých kolotočářů a jim podobných pěkně za uši ;-D

4 0
možnosti
Foto

Nejde o to, kolik Stalin zlikvidoval sovětských velitelů, ale o to, že si je všechny zapamatoval. Viz jeho projevy radosti při podpisování hromadných rozsudků smrti, jejich četba mu vysloveně přinášela větší potěšení než četba jeho vlastních Otázek leninismu.

1 1
možnosti
JM

Ale jde o to, kolik jich nechal zlikvidovat. Ti, kteří přežili čistky byli natolik zastrašení, že neprojevovali žádnou iniciativu, tupě plnili každý nesmyslný rozkaz, což je jeden z hlavních důvodů obrovských ztrát Rudé armády, především začátkem války.

3 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Jen počkejte, zastánci komunistické, nikdy nezfalšované hysterie Vám to natřou!

5 0
možnosti