Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

No tak je Duka prostě také třeba jen vroucí a praktikujicí liberál - v dnešní době vypjatého liberalismu by se dalo najít i třeba krapet pochopení ;-D

0 0
možnosti
MD

Jste odvážný, že jste se v přítomnosti rozvášněného kardinála schoulil do klubíčka a usnul. Přeci jen... jste ještě mladý chlapec.

0 0
možnosti
LF

L63u29k20a82s 92F57i97k52r

27. 4. 2022 1:26

Duka je novy Tovarysc pop Plojhar.

1 1
možnosti
VH

Panu kardinálovi asi hrabe, inu ví o čem mluví, církev to praktikuje po staletí Rv

1 0
možnosti
Foto

Pravda je, že ženy se houkadly a pepřáky před znásilněním vojskem mohou ubránit. Ale téměř jistě by taková obrana byla tím posledním v jejich životě.

1 0
možnosti
Foto

On pan kardinál měl asi na mysli pistoli s tlumičem. Ta taky jen lehce houkne.

0 0
možnosti
JL

Moc se výroky katolické hierarchie nezabývám, občas si poslechnu p.Halíka, co zase úžasného vymyslel...ale Duku sotva..Co od nějak můžeme čekat, čeká až půjde do penze... Tentokrát samozřejmě mě zaujal a zamyslel jsem se, co tím chtěl básník říci... Asi chtěl trošku pohladit po hlavičce Rusko, když na něj teď všichni, skoro všichni dost dští síru. Ale neudělal to úplně inteligentně. Podle mě se můžeme na vojáka dívat jako na oběť, pokud je k něčemu nucen proti svému přesvědčení. Ale mám pocit, mužský pocit, že když muž nechce znásilnit ženu, tak to neudělá. Mohl by samozřejmě k tomu být nucen kolegy vojáky, kteří se chtějí pobavit, voajéry či úchylným velitelem, ale nevidím to jako moc pravděpodobné. Tihle starší pánové faráři by radši měli znásilňování vynechat ze svého repertoáru, pokud nemají nějakou vlastní zkušenost.

0 0
možnosti
MB

No co, každý stárneme. Teď Dukovi ještě zbývá nějaká mše za Putina. Prostě, za ty - konající dobro. Arcibiskup znásilnil myšlenku. Ruští vojáci jsou v dobrých rukou, stará se o ně Kirill. Mlčeti zlato ... :-)

5 0
možnosti
JL

Sebeupálení dušpastýře.R^

1 0
možnosti
LS

Jak se s tím Klausovci, případně Větvička smíří, to netuším.

3 0
možnosti
Foto

Moc vás nečtu, ale tentokrát s karmou. Jak jsem si dřív Duky vážil jako dissidenta a vězně svědomí, tak mu v současnosti už vůbec nerozumím.

Pište dál jak umíte, asi to umíte dobře, já budu vaše články nejspíš míjet, ale třeba se zase někdy potkáme, já vás pochopím a dám vám cukříček, ehm, karmu jsem chtěl říct.

Ať se vám daří.

3 1
možnosti
LS

Vtipné s tím cukrikem, to jste vymyslel sám?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2970
  • Celková karma 24,50
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik