Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Na tuto otazku jsme jako deti odpovidalu psi vocas.;-D

2 0
možnosti
MV
Foto

Vy nezačínáte být trapný, Vy už dlouho trapný jste. Co Vás pudí k takovýmto nepředloženým činům ? Lidé mají různé názory, nikdo Vám ten Váš nevyvrací. Ponechejte si jej. ale nesnažte se bolševicky měnit názory jiných Rv

3 4
možnosti
JP

O čem by jinak pan Trčálek psal? :-)

2 1
možnosti
Foto

On se jmenuje Vladimír Olšák.

1 0
možnosti
Foto

J94a77n 33Š25i90k

14. 2. 2022 10:56

Čekal jsem odpověď, ale tož takový krásný dopis... Posílám Vám karmu a přeji krásný den. Přijmete-li ji tedy od židobolševika nebo vlastně levicového kolektivisty či kolektivního levičáka ;-)

4 0
možnosti
JF

Vy se cítíte také něco jako vyvolený ???

0 0
možnosti
JR

J25a40n 25R61á80ž

14. 2. 2022 9:20

Pochybuji, že by pan Větvička cítil přátelství vůči panu Trčálkovi a nenapadá mi důvod, proč by měl na tento podpásový výpad vůči své osobě jakkoliv reagovat.

4 3
možnosti
Foto

Vy dovedete překvapit pane Trčálku. I mne. Nečekal jsem, že vám dám někdy karmu a R^

1 0
možnosti
JK

Budu hladově vyhlížet odpověď osloveného. Duchovní souboje jsou vždy zajímavé zejména tím, že nejde o to na hlavu porazit oponenta, ale vyjevit podstatu názoru, zdroj vlastní pravdy.

Ovšem jak známo "Inter arma silent musae" a ani pověstné kruhy před mečem neochrání. Takže mlčení může znamenat jediné, už to začalo, jen my civilisti to ještě nevíme, na rozdíl od těch napojených na vědomí vůdce. A já měl múzy vždy tak rád, takže nechápu proč oslovují Trčálka, to mají asi za to. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pozor, "Inter arma silent musae" se správně překládá jako

"Musíme se posilnit ve vojenské kantýně. "

Což je jasný povel k přípravě na útok.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 1
možnosti
JF

Nó, tak to nejspíš vypadá, že byly piártí chlebíčky s houbičkama a trávou hned k snídani ;-D ... a jakoby snad nebyla v USA ani žádná zlatá klika od kabinetu těch správných oligarchů se správnými kšefty.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hunter-biden-joe-biden-noviny-korupce-informace-rusko.A220207_183329_zahranicni_wes

0 1
možnosti