Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J13a95n 55K36y86š41k28a

3. 12. 2021 20:31

Kdybych uměl psát jako pan Trčálek, napsal bych povzbudivý blog o tom, jak v Česku po několik generací v důsledku tří, možná čtyř emigračních vln průměrná míra hlouposti národa stoupala, zatímco nyní v důsledku čtvrté, možná páté pandemické vlny (a s ní spojené odúmrtě) průměrná míra hlouposti národa naopak klesá.

2 0
možnosti
VB

Pan Vokoun je zřejmě natolik zabrán do čtení této mikropovídky, že si ani nevšiml, že autor se nejmenuje Bošková. Autora chválím, pobavila jsem se, akorát jsem si říkala, že pointa je to nejtěžší i pro ty mimořádně zdatné literáty. Pointa je těžká i pro mě, i když na velikány nemám. "Dobrou" pointu udělal ministr Vojtěch, který prosazuje povinné očkování diskriminačně v závislosti na věku, ač prý mu to neschválila Č. vakcinologická společnost. Asi ho popletl pojem diskriminační - zavedl totiž před časem tzv. diskriminační PCR test, ačkoli v zahraničí tomu říkají spíše potvrzující či ověřovací test. Nějak mu pojem diskriminace zachutnal, už aby byl pryč z funkce.

1 0
možnosti
VV

Autor se opravdu nejmenije nejmenuje Bošková. Ta jen diky neznalosti jazyka opet napsala smes nesmyslu.

Nebylo by lepe bez komentare dat jen odkaz na original?

1 1
možnosti
Foto

Blamáž? Podvod století! Dnes jsem jen tak letmo nahlédl do očkovacího centra v naší nemocnici. Ani jeden pacient, žádný personál, jen čistě vytřená podlaha. Trochu jsem zabloudil, ale naštěstí mě k východu doprovodil noční vrátný.

;-DR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 2960
  • Celková karma 24,84
  • Průměrná čtenost 863x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik