Foto

Nejvíce nově nová levice je konečně zde: bolševické Rusko uvnitř dál zůstává skrznaskrz bolševickým, avšak navenek má na sobě vnadný kabátek právě pravého pravicového konzervatizmu. Je nejvyšší čas ustanovit novou novou Komín Kominternu, která konečně zatočí s "prohnilým a nejprohnilejším Západem".

Foto

Překvapení: vidím, že jsem první.---Tak nadějně to 12. června vypadalo, když autor publikoval článek "Odsoudí pan Horner taky genocidu Palestinců páchanou Hamásem?" Smysluplný text, žádné hraní si na literární žánr, který umožňuje nerespektovat ustanovení kodexu blogera (já si také nesmím hrát na zpravodajství a aplikovat paragraf 34b zákona 121/2000 Sb.; ostatně proto mě z hlavní stránky vyhodili), něco, co lze uchopit, co má hlavu a patu, o čem lze vést kultivovanou diskusi. Dlouho ovšem naděje, že se snad blýská na lepší časy, nevydržela. Jedna vlaštovka jako nedělá. Jsme zpátky v těch fantasmagorických nesmyslech. Místo věcné polemiky o obsahu textu L. Jakla ("Nová nová levice..."/13. 6. 2024) cosi neuchopitelného, na hranici osobních urážek a náznaků (ani nechci přemýšlet čeho). Přitom Jaklův text nabízí spoustu námětů k přemýšlení, případně i kritice. Škoda. Vymyslet účelovou konstrukci, aby bylo v závěru uvedeno to, co všichni stejně víme... Takže ano, z mé strany zklamání. Je mi líto.

AM

A82d74a41m 40M33a93l72ý

14. 6. 2024 8:14

Já mám pro pana Trčálka pochopení. Věcná polemika, smysluplné texty, kultivovaná diskuse pro všechny blogery a diskutující by byla ideální. Ovšem realita těch blogerů, na něž p. Trčálek obvykle míří je tomu často vzdálená.

Možná proto tady pan Trčálek aplikuje tento svůj osobitý přístup. Já to beru jako svérázné vyrovnání se s tím, že je zde spousta těch co se odvolávají na demokracii a zároveň by ji rádi zničili, těch co ve vlasteneckém dresu straní nepřátelským silám atd.

  • Počet článků 2999
  • Celková karma 22,93
  • Průměrná čtenost 857x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik