Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nejsem očkovaný, vyčkávám, mám pár let do odchodu z této pozemské reality, tak je mi to celkem jedno, kdy to bude... Ale docela mě zajímá, jak tato hra na kočku a myš dopadne - vyznavači očkování přitvrzují v propagandě a výhrůžkách. Něco mi to připomíná, staré lidské hry, kdy se prostě menšina musí přizpůsobit většině, jinak bude buď nahnána do ghett nebo vyhubena. :-P

5 0
možnosti
VB

Technická poznámka: pokud očkovaná slečna jela z očkovacího centra svým autem, pak ji zřejmě zapomněli informovat, že správně očkovaný nemá ten samý den mj. řídit vůz. Může ho cestou postihnout anafylaxe, halucinace, špatné vidění atd.

1 0
možnosti
ZH

Kromě toho policajti by ho odvezli autem, nešli by pěšky. To ještě tak za Švejka, který pak nevěděl, jestli jakožto zatčený smí jít po chodníku. Má to autor nějak pomotané.

0 1
možnosti
VB

Opět vtipná mikropovídka. Až na to, že se ji někteří z pandemie či z vlastní moci zblblí politici mohou zkoušet uvést do praxe. A stále jim uniká, že část očkovaných se stejně může nakazit, a ta druhá část očkovaných stále neví, jak dlouho budou chráněni před průběžně se měnícím virem. Aby to bylo právně i vědecky spravedlivé, zavedla bych rovněž povinné testování na protilátky, aby si ti očkovaní a neočkovaní uzdravení z nemoci nemohli nic vyčítat. Ve Švýcarsku vyvinuli test na protilátky, kdy výsledek znáte do několika hodin, a není drahý. Stačí pár kapek krve, říkají němečtí odborníci, kteří rovněž zkoumají protilátky u obyvatelstva, můžete si je odebrat i sám z prstíku. Kdyby si dobrovolníci nechali navíc přezkoumat svou kostní dřeň, pak by se zjistilo, že třeba 90 % lidí už má protilátky, resp. jejich organismus je připraven při setkání s nákazou odstartovat tvorbu dalších protilátek.

0 0
možnosti
JK

I kdyby nenastala žádná mutace, stejně by museli na injekci každý rok.

1 0
možnosti
MP

Přece tu Astru zase nespláchneme do Bečvy :-).

3 0
možnosti
Foto

Sputnika už tam spláchli - to Vám nestačí? ;-D

1 0
možnosti
Foto

To teprve bude zajímavé - ovšem k radosti pohřebních ústavů, že budou mít velký kšeft - až všichni odpírači očkování začnou páchat sebevraždy...

1 1
možnosti
Foto

Svědkové Covidovi je už páší.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2970
  • Celková karma 24,44
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik