Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J21a69n 32D14o95u25š27e45k

8. 5. 2022 17:35

Souboj dvou šašků. Pevně doufám v deset kroků a na vlas stejně vytasené pistole. Jezuskote, to by byl klid.

0 8
možnosti
Foto

Já tomu nerozumím. Koho chcete vyzvat na souboj?8-o

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
IS

Perfektní satira. K realitě má blíže, než by bylo milé.

13 0
možnosti

Konečně zazněla pravda a to přímo z nejpovolanějších úst. Některé výroky Klause z posledních dnů k válce na Ukrajině byly ostudné a skutečně na úrovni proruských trollů. Buď je skutečně ruský agent (k čemuž se přikláním), nebo je jeho IVK přinejmenším Rusy dotován. Že by pro ně jen tak plnil roli "užitečného slabomyslného" není moc pravděpodobné, tak hloupý zase není.

12 0
možnosti
Foto

Zase připomínám: Prognostický ústav a dvojitý agent Karel Köcher, který tam by dosazen proč? Který pak v rozhovoru pro čs. rozhlas tvrdil, že sametovou revoluci zařídil on.

Třeba šlo o novodobou variantu NEPu (Novaja Ekonomíčeskaja Polítika), kdy hospodářství svěříme (na čas) kapitalistům, a až to zase postaví na nohy, tak jim to zase sebereme.

Naštěstí se to Klausovi a spol. nepovedlo a Rosatom utřel. Ono dá dost práce, jak se zbavit chomoutu z plynu a ropy. :-)

6 0
možnosti
JK

J50a66n 34K28y47š47k67a

8. 5. 2022 10:49

Ta základní myšlenka, totiž přestěhovat Institut Václava Klause přímo do Moskvy, není v jádru vůbec špatná. To je nápad, který se nedá odmítnout !!!

20 0
možnosti
JL

Jsem pro, někam poblíž Krmelu. Nebo na Krym.

1 0
možnosti
JL

Kdyby byl Klaus ruský agent, měl by velkou šanci být dosazen do úřadu prezidenta, až bude ČR okupována a prohlášena za sovětskou gubernii. ;-);-)

0 0
možnosti
Foto

A on se presidentem nestal? Jen mu to nevyšlo s tou gubernií.

2 0
možnosti
Foto

Karma.

Jinak já nejsem právník, ale nevím, co je na tom výroku pana Rychetského žalovatelného.

„Dokonce jsem získal pocit, že ať přímo, nebo nepřímo je ten Institut Václava Klause patrně z ruské strany nějak podporován finančně a nepochybně hraje tedy roli, jak bych to řekl, stejnou jako ti ruští trollové, to znamená podpory něčeho, co je tak hanebné a barbarské, že si to skutečně nezaslouží žádným způsobem se snad tím vážně zabývat,“ řekl. Na dotaz moderátora, zda tím myslí přímo Klause, odpověděl, že ano.

10 0
možnosti
JL

Taky mě to napadlo, že dr. Rychetský vtipně použil formulku "nepřímo" - ale stejně se mu to bude těžko prokazovat...i když on jako obviněný může lhát a čekat na důkazy proti sobě. Taky nejsem právník.

0 0
možnosti