Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

To teď bude jezdit žigulem? Volha s moskvičem jsou již na pravdě boží.

0 0
možnosti
JK

R^ Dobrá satira. Ale obávám se, že to někteří nepochopí.

1 0
možnosti
IH

Skvěle napsáno, autorovi dík...

8 0
možnosti
PP

P72a53v86e53l 26P84o41n42e25c

19. 4. 2022 21:17

Satira mě pobavila R^

8 0
možnosti
Foto

Zdá se, že Českou republiku čeká mezinárodní ostuda. Následně smrťoucí trest.

O tom, že si Azované zpustušili Mariupol sami, netřeba ani v nejmenším pochybovat. Je však nabíledni, že jim v tom musel někdo významně pomoci. Přišel snad kouzelník? David Copperfield? Kdepak! V té fabrice není runway, aby z ní mohl vzlétnout neohrabaný bombarďák nebo střistatřiatřicet stříbrných stíhaček. Aha! Komu mohly patřit ty ruce, jež z toho, co vůkol bylo k nalezení, mohl stvořit éro s kolmým startem? Čí jedině by mohly být ty tolik zlaté ručičky? Aha! Tak zase máme u Putina bod černý jak sám průser. On, který tolik přál si Mariupol zachovat, se bude za žoldáky z Česka možná spravedlivě mstít. A tomu možná bude předcházet infernální podívaná. Předskokani exekucí. Tisíce náhle přetržených lidí, kteří už dnes mohou se téměř přetrhnout, aby se Putinovi zalíbili. To bude smradu! Tímto se hlásím co práskač českých žoldáků, abych se nemusel přetrhnout strachy a prosit o život, až přijde nás ten spravedlivý kosit tak, jak kosí fašisty.

1 0
možnosti
Foto

Vidím, překlepy, pardon.

2 0
možnosti
MB

Putinova válka nedává žádný smysl. K tradičnímu Polsku, Katyň a Pakt, se přidá Ukrajina. Generační nenávist odporu. Švédsko a Finsko meditují o NATO. Každý bývalý satelit SSSR, již byl osvobozen 2x. Odpor k Rusku má svou logiku. Země sama, je bez spojenců a přátel. Tradičně zaostalá, tedy bude ještě více. Vážně, k čem,u je to dobré? Tady jsou pořád představy, že vlastní bezpečnost vyřešíme zachováním slev na vlak. Enormním zvyšováním důchodů a MD. Ty hlasy "Oni si tam bojují - tak ať si bojují", to je cosi neuvěřitelně pudově podlého. Pravda, nějaké % to může hodit. A to se může hodit ... :-)

14 0
možnosti
IH

Přesně sdílím Váš názor... hezky identifikováno...

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^[UA]

4 0
možnosti
LS

Dnes k nam nastoupil do práce vyplašený, dvacetiletý, ženatý kluk z Charkova.

NIKDO by neměl zažít to, co ten obyčejný kluk zažil.

Zdejší, prokremelsti VIP blogeri s karmou nad 40 by se měli takovým, obyčejným, Ukrajinským klukem setkat a seznámit ho s jeho názory.

Poté už navždy držet hubu!

15 0
možnosti
JL

Každá země, která projde válkou, ukazuje ostatním národům, že válka je něco, co se jim nebude líbit - obzvláště když prohrají. "Běda poraženým."

0 0
možnosti