Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

JEŠTĚ PRO P. TRČÁLKA---Ano, shrňme to. V perexu Vaší polemiky s p. MT píšete, že jde o článek určený pro nás, čtenáře blogu iDNES. Pak by ale měl být Váš text srozumitelný a pravdivý, napsaný takříkajíc "normálně". Že to umíte, dokazujete v diskusi (viz níže).---Píšete, že na první příčky protiizraelských nepřátel patří cyklisté. Širšímu publiku byste měl vysvětlit, kteří cyklisté. Slovenští? A to jako všichni? Nebo i čeští? Nebo ti, kdo jsou sdruženi v unii UCI? A co členové stáje Israel-Premier Tech, i tam máme hledat antisemity? Nebylo by fér tyto záležitosti v článku ozřejmit? Ne každý je tak v obraze jako Vy.---Dále píšete, že "... každý poctivý slovenský katolík, to znamená volič Republiky, SNS a koneckonců i Fica..." zastává protiizraelské postoje, potažmo je antisemita. Máme tomu rozumět tak, že a) kdo nezastává protiizraelské postoje není poctivý katolík?; b) kdo nevolí zmíněné tři strany také není poctivý katolík? Nebo jak? Když p. Tvrdoňová označí některé křesťany, z důvodů, které zná jen ona, jako "takzvané", durdíte se. Sám ale kastujete jednu křesťanů - katolíky na "poctivé" a logicky tedy musí existovat i skupina druhá, ti "nepoctiví". Není to z Vaší strany poněkud falešná hra?---K Vaší poznámce v diskusi (o Kollárovi). O tom, co je či není moje povinnost naštěstí nerozhodujete Vy, ale rozhodovat si o tom budu sám. Ne, opravdu se nemohu a nebudu zabývat každým extrémistou a konspirátorem, nota bene zahraničním, který se mi jeví jako exot. Máte-li Vy čas se těmito lidmi zabývat, pak jak je ctěná libost.---Závěrem. Místo posílání toho či onoho blogera na psychiatrii (patrně jste se nechal inspirovat sovětským režimem, tam se to praktikovalo vůči názorovým oponentům dosti často) bych doporučil zamyslet se nad tím, jestli by nebylo přínosnější psát takříkajíc normálně. V diskusi to umíte, proč ne i v článcích? V nich přece není třeba se předvádět, provokovat, urážet apod. Možná Vám ubydou vtipné karmy, ale Vaše texty pak získají na hodnotě.

2 0
možnosti
KT

Aha, tak Vy pohrdáte lidmi, kteří vyhledali pomoc psychiatra?

Chcete říct, že pan doktor Cimický je sadistický řezník, který týrá a mučí své pacienty, že to není především zkušený psychoterapeut, který by Vám mohl pomoct od Vaší obsese, týkající se mé osoby?

A co prof. Cyril Höschl ten taky mučí pacienty na psychiatrii, jak se to snažíte podsunout?

Ano, o tom, co není Vaše povinnost opravdu nerozhoduji já.

O tom rozhoduje Bůh.

Ale pokud považujete za správné mlčky přihlížet (na rozdíl ode mne), jak někdo hanobí Stát Izrael a velebí palestinské vrahy a místo toho se donekonečna nimrat ve článku, v němž ukazuji, jak moc jsou protiizraelské lži (které vyvrací paní Tvrdoňová) rozšířené mezi lidmi, kteří se považuji za poctivé katolíky, je to samozřejmě čistě Vaše věc a chtělo by se říct i věc Vašeho svědomí, kdybyste ovšem nějaké měl.

Za sebe jen říkám: "Vzpamatujte se, pana Stejskale!"

0 2
možnosti
Foto

Opět stejný scénář, pokolikáté už? Pan autor se ve svém blogerském parazitismu přisaje k nějaké tragédii, aktuálně k tragédii, která postihla tisíce Izraelců, aby zneužil férově napsaného článku M. Tvrdoňové, přičemž vyznění jeho "polemiky" nelze ve finále chápat jinak, než že si rafinovaným způsobem z nezměrného lidského neštěstí dělá blázny. Kde je elementární lidská slušnost? Kde je pieta? M. Tvrdoňová ocenila to, že někteří slovenští antisemité alespoň mlčí (kdo chce, porozumí). Bohužel se nám nedostalo příležitosti ocenit K. Trčálka za to, že v této situaci, kterou si sotva kdo z nás dovede v její plné hrůze představit, také pomlčel. Ale to dříve začne Hamas milovat Izrael, než se tak stane.---Fantasmagorické bláboly o tom, že cyklisté patří na špičku seznamu antiizraelských nepřátel snad ani nelze komentovat.

6 2
možnosti
KT

Ano, ptám se taky, kde se ve Vašem případe poděla pieta?

Taky oceňujete, že někteří slovenští antisemité mlčí (řekněte mi, prosím, kteří), i když jinak vedou intenzivní protiizraleskou kampaň?

Takže i Vy, pane Stejskale, oceňujete slovenské antisemity, že mlčí, že neodsoudili masakr nevinných občanů Státu Izrael palestinskými teroristy?

To myslíte jako fak vážně!?

Vlastně se tomu, Vašemu oceňování slovenských antisemitů nedivím.

Důležitější je pro Vás to, abyste mohl odsoudit mě, protože jsem upozornil na to, že paní Tvrdoňová jaksi pomlčela o tom, že hlavními nositeli protiizraelských nálad jsou katoličtí národovci, než utrpení nevinných obětí.

U Vás snad nejde už ani o cynismus toho nejhrubšího zrna.

P.S. Jak se stavíte k tomu, že paní Tvrdoňová označuje slovenské křesťany, kteří chodí každou neděli do kostela a volí antisemitské strany za takzvané křesťany?

Kdybych to napsal já, tak byste se zbláznil radostí, protože byste měl opět záminku k sesmolení sáhodlouhého elaborátu, jak urážím křesťany a šířím bludy a nehorázné lži.

1 3
možnosti
Foto

1. Ku Mazurekovi a Uhríkovi som sa vyjadrila v diskusii ako odpoveď na vašu otázku. Viem dobre aké majú postoje k Izraelu, ale narozdiel od progresívcov to aspoň v tejto ťažkej dobe verejne neprezentujú.

2. Politickú mŕtvolu Harabína nesledujem a jeho vyjadrenie odsudzujem. Každý človek, ktorý je na strane hrdlorezov je opovrhnutia hodný. Každý. Vrátane takzvaných kresťanov, cyklistov, národovcov.... každý.

0 0
možnosti
KT

Za to Vás samozřejmě chválím.

Ale proč potom ve svém článku nezmiňujete právě cyklisty, a takzvané křesťany, kteří každou neděli plní katolické kostely na Slovenku, vzývají Putina, Uhríka, Danka a Fica?

A kterých je na Slovensku asi stokrát víc než progesivistů?

3 1
možnosti
JK

Velmi trefné. Karma.

3 2
možnosti
  • Počet článků 2972
  • Celková karma 24,43
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik