Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Všichni, co podporují separatistické teroristy na východě Ukrajiny, by měli skončit v base. Je to stejné, jako podpora islámského státu.

3 0
možnosti
Foto

Ale na tu Čapkovu Matku si o blog níže hraje spíš pan Ziegler. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JZ

Vtipné, zasloužená karma. R^:-)

1 0
možnosti
OJ

Já bych i rád zareagoval, ale popravdě nevím na co. Část toho co jste napsal je sarkazmus, část myšleno vážně, jenou použijete jako výrazového prostředku silnou hyperbolu a podruhé se zase zdá, že chcete být pochopen doslovně. Ale i tak to zkusím.

.

Na Donbas se nechystám, jsem už v letech a bolí mě záda. Nicméně pokud se tam někdo chystá bojovat, vím, že poruší platné zákony, stejně jako je porušil Kramář za Rakouska, Mašín za protektorátu a jeho syn za komunismu. Ale všichni nesli důsledky, musel by je nést i ten, kdo by se moci protivil dnes, to je pravda.

.

Vrbětice. Vyčítáte mi, že píšu, že jsou vágní důkazy, když to prý nemohu vědět, protože žádné důkazy nejsou. Tak odkud vím, že jsou vágní.. :) To se vám povedlo tohleto.. R^

.

Na rozdíl od lidí, kteří vždy znají viníka předem, podle toho komu fandí nebo nefandí, já ignoruji to komu fandím a připouštím všechny možnosti.

a) Nedbalost. To byl první závěr několikaletého úsilí českých orgánů.

b) Západní zpravodajské služby. Motivem by byla snaha zahladit stopy po dodávkách českých zbraní teroristům. Že takové dodávky probíhaly tady dnes doložil jiný bloger i s fotkami a odkazy na západní média, kde se o českých zbraních v rukou Islámského státu psalo.

c) Ruské tajné služby. Snaha zabránit těmto dodávkám. (pokud vás napadá jiný motiv proč by ruské tajné služby vyhazovaly tyto sklady vojenského materiálu do vzduchu - sem s ním)

1 1
možnosti
OJ

.

Putinem oslavovaný Stalin. Zkuste i nezprostředkované zdroje. Já slyšel Putina mluvit o Stalinovi a rozhodně ho neopěvoval.

.

Mosad a Irán. No on Irán ty zásahy v podstatě toleruje, co také může dělat jiného. ;-D Ale o to nejde, zmiňujete sice logiku, ale nemáte jí tam. Protože tak jako neočekávám že Irán na zásahy Mosadu nebude reagovat, neočekávám to ani od naší země. Nevím jestli jste můj blog četl, ale není tam jediné slovo o tom, že by ČR neměla reagovat. Vím, že to pro vás bude nepochopitelné, že mohu chápat zájmy druhého a přece si hájit zájmy svoje, ale tak to je.

.

No a teď k tomu o čem blog vlastně celý byl. Přemysl Hadrava není žádný terorista. Oháníte se jmény a pojmy z 50. let tam kde to vůbec není adekvátní a přitom nerozeznáte skutečné symptomy té doby. Jako je to nálepkování každého jako nácka, teroristu, spiklenecká centra a podobně. Přemysl Hadrava není dnešním vtělením Bedřicha Reicina. To čučkaři jsou. To jsou lidi s Reicinovskou mentalitou a, dejme jim příležitost, i metodami.

1 1
možnosti
LP

A mohl byste tu sverepou obranu ruskych pachatelu terorismu ve Vrbeticich odcitovat ? Ja jen, ze ja tam nic takoveho nevidim. Ale budiz, mozna to tam ctete mezi radky... S cim ale nemohu opravdu souhlasit, je vase zminka ohledne toho, zda pan Jurnecka dokaze pripustit existenci agentu na ambasadach. Vzdyt to tam sam pan Jurnecka pise, ze o agentech na ambasadach nepochybuje. Mozna ale jen dostatecne nezduraznil, ze nepochybuje o agentech na ruske ambasade.;-)

1 0
možnosti
Foto

Já zase nepochybuji o tom, že pan Jurnečka patří mezi zaměstnance ambasády. Akorát s tím, že on určitě špion není. ;-D

2 0
možnosti
JL

To jsou věci. Někteří pravoslavní, dokonce neváhají podporovat trestní činnost.

;-DR^

3 0
možnosti
Foto

Asi se moc začetli do Bible, Starý zákon je inspirativní.

0 0
možnosti
PB

P31e67t67r 78B94u60r42i70a82n

29. 4. 2021 19:41

;-D

Tohle se povedlo, fakt R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 2989
  • Celková karma 24,04
  • Průměrná čtenost 858x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik