Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak, to mají z toho že pijí dihydrogen monoxid. Tato smrtelně jedovatá látka je příčinou všeho. Kdo pozřel byť jen jednu kapku, může si být jist, že zemře.

Já to pro jistotu ředím etanolem. R^

2 0
možnosti
VV

Ano, Johan Wolfgang von Goethe uz vedel proc.

1 0
možnosti
Foto

Jak psalo se jiz v Knize knih: laska k neposlusnym - tot velky hrich. Jen laska k poslusnym se dnes zada,vzdyt kaze nam to kazda vlada.

2 0
možnosti
Foto

A když neočkovaní vyhynou, již tu bude hydra, mutace omega, která bude opravdu tak žravá a připravená si na zbytku psychicky zdeptaných proočkovaných obyvatel některých států na planetě Zemi pochutnat !

0 0
možnosti
Foto

A na Vás si smlsne jako první. ;-D

0 0
možnosti
JL

Správně, všichni zdechneme, a dokonce i Trčálek. :-)

2 0
možnosti
VB

Kdyby to bylo tak "jednoduché", jak píšete. I kdyby neočkovaní vyhynuli (ale ti neočkovaní uzdravení z covidu nevyhynou tak lehce), i pak očkovaní budou mezi sebou roznášet infekci. Např. někdo nový (např. při oslavě svých 12. narozenin) se sice naočkuje, ale vakcína zrovna u něj nebude fungovat, takže nakazí svou babičku, sice naočkovanou už asi 10. dávkou, ale stále bez patřičné imunitní reakce. Takhle to prostě půjde stále dokolečka, dokud to příslušné firmy nepřestane bavit, dokud si nenajdou lukrativnější zdroj obživy, pak se na celý covid - humbuk zase zapomene. Jako na ty morové rány.

3 0
možnosti
Foto

Ovšem pak už to bude jen jako rýmička. Tou se jeden druhého infikujeme co chvíli -- trochu si kýchnem, utřeme nudli, zobnem si paralenu a zase hurá. ;-D

2 0
možnosti