Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Milan Hnilička jen hodil kosti veřejnosti. Hlavní korýtko na Národní Sportovní Agentura. Tam se točí prachy a nevím o tom, že by tohle korýtko opouštěl.

0 0
možnosti
VB

Má 160 000 Kč, jak ministr.

0 0
možnosti

Rozhodnou až volby, evidentně opozice počítala, že babiše se podaří svrhnout po roce, nepovedlo.....tak se rozpoutali různé demonstrace...nepovedlo...tak si myslí, že to ještě udělají teď.........ale vypadá to, že přežije celé volební období...a a pak třeba znovu vyhraje...špatný odhad...

0 0
možnosti
JF

Kouknou, Voni Trčálku, Voni sou - slovy Genia České kotliny - kdóóó?! :-/

0 0
možnosti
Foto

Karma, přidám výrok Ústavního soudu, který nejspíš v Babišových médiích nenajdete.:-)

"Veřejná funkce není od toho, aby z ní politik čerpal svoji důvěryhodnost, ale je to politik, kdo se značnou měrou podílí na důvěryhodnosti instituce jako takové. Z toho důvodu je více než žádoucí, aby v situacích, kdy dojde k trestnímu stíhání osoby zastávající veřejnou funkci, tato zvážila, už jen z respektu k dané instituci, své další setrvání ve funkci. Konstatoval to v úterý Ústavní soud (ÚS) s odkazem na morálku a politickou kulturu."

Ten výrok je moudrý a správný. Má jenom jednu chybu. Odkazuje na morálku a politickou kulturu. U Babiše ;-D;-D;-D

1 3
možnosti
RK

R67a26d55e18k 15K90o39h31u43t

27. 1. 2021 17:56

Jen u Babiše?

2 0
možnosti
JH

J88a50n 23H69y82n23e64k

27. 1. 2021 12:19

A co pan Jurečka, ten také porušil zákon?

0 0
možnosti
FM

Napis jedno jmeno misto Babise.Jenom ne Bartos-Fiala a nebo sebe

2 0
možnosti
VB

Dřív byl děs z vakua, potom z radioaktivity a teď z doby bez Andreje. Zastoupí ho jakýkoliv komik nebo vrátný jeho jezedé. No a potom budou volby a začne úklid chlívu, co po něm zůstal. Nevím, jestli to vůbec půjde, zda Česko neprojde bankrotem.

Nevím, jestli bych to chtěl dělat, všechny ruce natažené, byrokracie nabobtnalá, daně sníženy, dotace naučeny a tohle vše se bude muset zrušit.

0 0
možnosti