Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Ten Josef to prostě nevydrží a nevydrží

2 0
možnosti
Foto

Už fňuká, že Karlův blog je na titulce déle, než ten jeho....

7 0
možnosti
JV

Brousit si svůj ostrovtip na teroristickém útoku s více než stotřiceti oběťmi na životech je ubohé. Prohlásit, že rozumím lidem (dokonce více než dobře), majícím z teroristického útoku radost, je nenormální. Ale co by autor nedal za štěpný titulek, že?

6 9
možnosti
LV

Ono, jak vidno, mnozí víc nepřečtou. Ale co by nedali za štěpný komentář!

13 0
možnosti
MM

Normální člověk nemůže mít radost ze smrti lidí. Což takhle vyrazit do ulic tančit s Arabama!

4 1
možnosti
PS

P43e91t28r 29S26k79á27c52e60l

24. 3. 2024 23:08

Já též rozumím těm lidem, platí totiž o nich tohle: "Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívaji." >Johann Wolfgang von Goethe.

5 0
možnosti
JN

Jelikož pan Trčálek "vypůjčeným" nadpisem mého blogu zjevně reaguje na ten můj (a navíc mě výslovně zmiňuje v perexu), tak jsem si se zájmem jeho blog přečetl - řekl bych, že se mu vcelku povedl.

Co mi však moc hlava nebere, je to, že se v diskusi převážná většina diskutérů nevyjadřuje k samotnému textu pana Trčálka, nýbrž k mé osobě. A jelikož si některá známá "esa" opět neodpustila pomluvy či vyložené lhaní vůči mě, tak jsem jim určitou dobu oponoval - z čehož někteří byli zřejmě nervózní, neboť jsou dle všeho zvyklí především na vzájemné plusování a přikyvování si.

Proto tímto děkuji paní Krištofíkové, že měla odvahu všem těm s "jediným správným názorem" oponovat a zastat se mě (pevně doufám, že za to nebude "odměněna" banem ).

7 5
možnosti
Foto

Dodávám, že se budu modlit za pana kazatele, at je Bůh je shovívavý k těm, kdož nevědí, co činí.

A jinak si myslím, že je zdejší banda momentálně shluklá pod další trčálkovinou, podílejíc se radostně na zesměšňování zase někoho jiného. Já už ty bláboly raději nečtu. Berte to zlehka, kdybyste nebyl úspěšný, Karel by se na Vás nezaměřil. Poslední článek jste napsal dost věcně, neurálně a dobře.

9 5
možnosti
Foto

Přátelé, buďte tak hodní a uvědomte si, že diskutovat tady s panem Nožičkou či s paní Krištofíkovou znamená, že se tu za chvíli budou hádat dva Nožičkové nebo dvě Krištofíkové?

Házet hrách na stěnu má větší efekt!

21 1
možnosti
VF

To jste mi měl připomenout dříve.

4 0
možnosti
JK

Nevím ani čím to je, ale to obyvatelstvo na východ od naší hranice se Slovenskem mi začíná být nějak "ukradené". Bože Ty dobře činíš že dáváš poznat blaho diktátorovo těm kteří si jej vyvolili.....

8 3
možnosti
Foto

Tak to je Nožičkova klasika. Napíše názor ale diskusi vypne aby nemusel číst opačné názory někoho jiného. Ten se sem na Idnes hodí perfektně.

34 0
možnosti
Foto

Ja uzavreni diskuzi chapu, ono to opravdu bylo z 90% zaplevelene jandovinami, poborskovinami, valickovinami atp., kteri evidentne cekaji na otevrenou diskuzi pod p.Nozickou pro sve radeni. Nekteri i priznavali, ze clanek necetli nebo ne cely. To se fakt nedalo cist, k tem osobnim a bezobsaznym vypadum diskuze nemaji slouzit. Kdyz se chtel jeden podivat na nejaky relevantni komentar, musel se prokousat milionem priblblych nazoru na autora a hadek. Tak at si jdou pubertalne radit na jine socialni site a ne pod clanky s nejakym obsahem.

18 22
možnosti

Docela nesmyslné je přirovnání teroristických aktů k důlním, nebo železničním neštěstím v posledním odstavci Nožičkova článku. Z takových neštěstí se neradoval nikdy nikdo, ať byl na kterékoliv straně železné opony.

26 0
možnosti
JK

Také mě to hned napadlo, že to přirovnání nesedí.

7 0
možnosti
EH

Jednou je za schvalování trestného činu v zahraničí nepravomocný trest natvrdo, podruhé pochopení nebo dokonce pochvala?

Měli ti účastníci akce předem vyplnit formulář, jestli volili Putina?

Řekla bych, že těm islamistům je to jedno. Příště mohou zaútočit v Praze.

Že z toho dělá Putin protiukrajinskou agitku, asi nikoho nepřekvapí. Ukrajina se také vyjádřila.

9 2
možnosti
MM

Ti, co mají pochopení, nebo dokonce chválí trestné činy Putinova režimu zaslouží pravomocný trest.

Jestli má někdo pochopení pro zločiny Islámského státu, tak mě o tom poučte a podejte trestní oznámení.

6 1
možnosti