Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jak poslouchám debaty vědců ohledně vypouštění cé ó dvě do atmosféry, tak je to velký průšvih a čekají nás hodně těžké časy. A neplatí spásná věta: "My už se toho nedožijeme." Těm opravdu extrémům se prý dá ještě pořád zabránit. Ale je pravda, že by to stálo extrémně moc peněz, to radši ty extrémy v počasí. :-)

0 0
možnosti
AT

Po nás potopa,

a nastupuje za našeho života zelená náprava a to je chyba, nebo po nás potopa?

Máte pravdu autore a odhalil jste pravdu v celé nahotě, že levnější je něco využít a zničit, než vše napravovat a napravit. Nacházíme se a jsme ve stádiu, že ani sama příroda již nedokáže zahladit všechny stopy po lidské činnosti a čistit a vyčistit a odbourávat všechny jedy jak z potravního řetězce, tak i z vody i ovzduší...

2 0
možnosti
JD

J36a73n 90D28o37u42š32e56k

9. 8. 2021 18:12

Ono, když to nejde po dobrém tak se to zkouší po zlém. Kolik z nás má vůz i když ho nutně nepotřebuje? Kolik z nás rve každou blbost do igelitového pytlíku? Kolik z nás se sprchuje v průměrných 75 litrech na Čecha? Mohl bych pokračovat donekonečna. Jednou ta doba přijde a to buď sebeuvědoměním nebo nutností.

1 1
možnosti
Foto

Ano, kdo se nesprchuje, není Čech! ;-D

2 0
možnosti
Foto

Nebude to stát nic, půjdeme-li na to po vzoru Velké Maovy Číny. Kde u každé chýše stála malinká vysoká pec, ve které rolníci vyráběli pro Maa železo.

Když si každý náš chalupník vykope vlastní malinký uhelný důl či ropný vrteček, můžeme přestat pálit uhlí ve velkém v uhelných elektrárnách! Nebude kouře, nebude emisí! A přesto budou všichni bohatě zásobeni vším potřebným.

R^

3 1
možnosti
Foto

Pan Zavadil už má dokonce vlastní zdroj plynu. Takže nemusí nic kopat ani vrtat. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3000
  • Celková karma 22,66
  • Průměrná čtenost 857x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik