Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Bohužel autor opsal podstatnou část svého příspěvku z blogu Markéty Šichtařové - vizte zde: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=631939

0 0
možnosti
KT

Bohužel?

Já bych řekl naštěstí, protože ony opsané pasáže patří k tomu nejlepšímu, co paní Šichtařová napsala.

Například otázka proč má lev hřívu a lvice ne, mi velmi nápadně připomíná píseň písní.

Ano, doufal jsem, že někdo odhalí, odkud pochází podstatná část mého příspěvku.

Udělal jste mi radost, pane Pakosto, protože inteligentních čtenářů s širokým přehledem není zase až tolik.

0 0
možnosti
PS

V rámci experimentu jsem opsal tři slova z blogu(většina lidí asi chápe která) a snažil se je propašovat do příspěvku tento byl automaticky smazán se slovy:

"Redakce iDNES.cz si nepřeje, aby se váš příspěvek objevil v diskusi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru. Děkujeme za pochopení. Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je: 87349763. Přečtěte si Pravidla pro diskutování a tento článek."

Chápu to tak, že sice mohu koukat na porno, ale nesmím u toho sprostě mluvit?

0 0
možnosti
JK

Vážně nevidíte rozdíl mezi vulgarismy použitých v textu ( v kontextu ) a vulgarismy, které z textu ( z kontextu ) vytrhnete ?

0 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem si pustil TV. Mluvila tam sestra v hábitu. Neslyšel jsem ji od začátku, ani nevím k jakému společenství patřila. Ale byla moc příjemná. Usměvavá, rozsvícená .....Vyslovovala obavy o uchování hodnot manželství. Z jejích slov jsem usoudil, že jí vadí registrované partnerství. Prý Bůh si přeje, aby muž žil s ženou. Možná se obává, že ono třetí pohlaví či homosexualita je něco jako dýmějový mor. Možná se domnívá, že jinde v přírodě k tomu také dochází následkem inspirace člověkem. Možná si myslí, že třeba Jean Marais, Jean Cocteau a Edward Cupák se svým přítelem byli někdy na vandru po pralesích, džunglích, prériích, savanách a zvídavá zvířátka se od nich naučila nějaké ty nakažlivé lumpačiny. Podobné postoje nevnímám ani tak jako důsledky víry v Boha, jako spíše důsledky víry v satana. R^

1 1
možnosti
JS

Bez ohledu na to, kdo to kdy řekl, tak klasický model rodiny, tedy "matka + otec = děti" je jediným možným modelem pro přežití lidstva. A to nejen z hlediska biologického, které nelze žádným způsobem zpochybnit, ale i z hlediska psychologického. Mužský a ženský element při výchově dětí nelze nahradit ani dvěma ženami ani dvěma muži, ani lidmi, kteří se necítí být ani mužem ani ženou, ani soužitím jedinců, kteří chtějí žít střídavě se ženou i s mužem nebo nejraději se všemi najednou. Je pravdou, že láskyplné prostředí homosexuální rodiny může být mnohem kvalitnější, než kruté prostředí v heterosexuální rodině, ale to neznamená, že jde o pravidlo rovnocennosti. Jestliže i v heterosexuálních rodinách se objevují závažné problémy, nelze logicky očekávat, že v homosexuálních rodinách, které nereflektují biologickou přirozenost, bude těch problémů méně. Spíše to bude naopak.

2 1
možnosti
JS

Tohle už se opravdu nedá nazvat humorem ani ironií, to už je jenom zlý škleb.

2 1
možnosti
KT

Šklebíte se opravdu příšerně, pane Svobodo. Asi jako Budulínek, když ho dědeček a babička tahali z liščí nory. Budete s tím ještě něco dělat, nebo to už necháte tak? Jestli ano, tak není na to špatné šimrání na bradě, nejlépe listem ze srhy říznačky. Dejte mi, prosím, vědět, jak to dopadlo.

4 0
možnosti