Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Přesně, základem demokracie je svoboda slova, blbci a chyby, kterých se dopouštějí. To proto, aby vše mohl "hlas lidu, hlas boží" řádně napravovat. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Každý, kdo studoval Marxismus - Leninismus, je již předurčen k tomu, aby se osvědčil v jakémkoliv oboru. Tady i jako učitel!

Protože tato filosofie je základem všeho vědění! Paní M.P. to jistě ráda potvrdí.

Tak jsme se to učili, a protože si to dodnes pamatuji, MUSÍ to být pravda!

R^

1 0
možnosti
Foto

Bacham, už je tu zas. Já, já jsem studovala výtvarný obor, ne novinařinu jako Vy, pane "bretšnajdře." ;-D;-€

0 2
možnosti

Tak jsem nakoukl do diskuse pod inkriminovaným článkem paní V.V. a přesně v 18:55, tedy ve stejnou dobu, kdy vyšel váš článek, jsem tam použil citaci z Vyššího principu. Tak teď nevím... :-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Karle Trčálku, rozhodně není lehké být (dnes ) učitelem potažmo učitelkou. Je to velmi riskantní povolání, jeden nikdy neví... Zlobiví žáci ve třídě ho rozčilí, on se uřekne, anebo třeba nepřesně vyjádří svou myšlenku, všichní žáci ve třídě mají dnes mobily, jeden snaživec to natočí, a pošle na příslušná místa – a je průšvih jak Brno. Chudák učitel (ka) je potupně postaven na pranýř veřejného odsouzení. Takovou děsivou událost si nenechá vzít nejen bulvár a ostatní solidní tisk, ale ani ostatní veřejní zodpovědní činitelé. Učitetelka je označena jako DEZIFORMÁTORKA“ I když se brání, že to tak nemyslila, je nejdřív potrestána vyloučením ze školy. Ředitelství školy trestá a veřejnost tleská. Žák je za nahlášení" a ředitelství za vyloučení jsou pochváleni nadřízenými orgány a dokonce i ministrem školství. Co té prostořeké učitelce zbývá? Buď spáchat harakiri, anebo se tomu nařčen bránit.

O co p lepší je, ane doktore Karle Trčálku, být například právníkem? Právníci si mohou mohou vysvětlovat zákony a ohýbat právo jak chtějí, tam je to dovoleno. Záleží na tom, jak si ten zákon či právo který právník vysvětlí. Právo je monstrum, který je možné vysvětlovat různě. Přece se říká "kolik právníků, tolik názorů“. Proto se u nás některé soudy vlečou až do nekonečna. Krásný máji den Vám přeji. Ať žijí ty dnes chuděrky upalované čarodějnice, nemají to v životě lehké. Ani ty za katedrou! R^;-)

2 6
možnosti
NP

paní Pantlíková, zlehčujete a omlouváte chování učitelky, co šíří proruské dezinformace a dětem při výuce lže. Každému, kdo nahrávku viděl a slyšel je jasné o co jde. Vaše sebereflexe je kde ?

Svůj k svému, ostatně u vás nic nového Rv

7 3
možnosti
JL

Bohu čili Pánubohu je to celkem jedno, co dělá druh podivných opic na jedné bezvýznamné planetě v bezvýznamné galaxii v jednom poměrně zanedbatelném vesmíru vlevo dole...Proč by se měl zabývat nějakými opicemi? Je snad vyčerpán multivesmírem, kde je všude nakopírován a musí jej sledovat. Pokud Pánbůh může být vyčerpán, to netuším. ..Ale když mu nevadí, že tzv. lidé (druh homo sapiens) v průběhu historie byli kanibalové, vyrvávali srdce svých otroků, zotročovali a znásilňovali, co jim nebesa poskytla, uřezávali varlata svým nepřátelům, je mu asi relativně lhostejné, že lidé vždy mučili své bližní, aby se dostali k informacím, že čtvrtili své zločince, případně nesympatické sousedy, že jim lili do hrdel rozžhavené olovo, případně pálili boky svícemi, že páchali vždy všechny možné zločiny do nebe volající, proč by se měl zabývat českým školstvím potažmo nějakou učitelkou Bednářovou? Je snad Bednářová nějaká významná Galaxie ve významné Vesmíru? Ani omylem. Je to jen lidoopka druhu homo sapiens, která něco povídá malým zlobivým opičkám na malé bezvýznamné planetě v malé bezvýznamné....viz výše. Amen.

1 0
možnosti
KT

Snad, ale i Bednářová je součástí Vesmíru, respektive i Bednářová je sám Vesmír, a sám Vesmír je součástí Multivesmíru, respektive i Vesmír je Multivesmír sám.

Stejně jako Já, stejně jako Vy...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2960
  • Celková karma 24,82
  • Průměrná čtenost 863x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik