Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vše co máš, to mi dáš, to vytrčím. ,,To by v tom byl soudruh čert, aby to nezabralo", zamnul sobě si packy upracované Velký Varel

0 5
možnosti
Foto

Tak tohle je konec diskuse. Kde se objeví "básník".... .

12 0
možnosti
Foto

Celé je to nesmysl. Kanonizace neboli svatořečení je v křesťanství proces prohlášení určitého člověka za svatého. V katolické církvi probíhá předepsaným procesem, kdy je kandidát prohlášen postupně za Služebníka Božího, Ctihodného, Blahoslaveného a nakonec za svatého. Termín je odvozen od kánonu svatých, do kterého je světec zahrnut. https://cs.wikipedia.org/wiki/Kanonizace. Ergo, ani sbor blahoslavených chudých duchem z uličního výboru takové kompetence nemá! Bez řádného postupu vám tyto svévolné návrhy kanonizací pro Fialu a pana učitele papežský stolec smete se stolu.

0 0
možnosti
Foto

A víte, že existují i jiné organizace než jenom katolická církev, které mohou mít vlastní svaté?

Například nikoho z pravoslavných svatých papežský stolec ze stolu nesmetl.

A stejně tak nesmete ani svaté, které svatořečily postupně Uliční výbor iFčil, Uliční výbor Předvčerajšky a Uliční výbor Pozitřku. Dnes odpoledne se možná ke svatořečícímu procesu přidá i Uliční výbor iPoNeděli.

6 1
možnosti
MM

Jsem pro svatořečení všech podučitelů, podkoních a všech poddiskutujících jen pod cizími články, bez ohledu na doporučení všech možných uličních výborů.

10 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
JN

Slibuji, že pomocný číšník se jednou dočká svatořečení také.

4 1
možnosti
PN

P82e37t72r 21N67e63d38v23ě14d

27. 1. 2024 11:23

Nejdůležitější otázka zůstává neodpovězena. Je na fantazii čtenářů? Já bych tipnul, že Varel s úšklebkem shodil ze stolu ubrousek promočený potem z čela Irona, který tam při tom spěchu zanechal a po dlouhé době juknul na hodiny, bylo právě 10:00. V klidu popíjel magorák a v duchu si kladl otázku. Pochopí, nepochopí?

V 10:47 se pousmál, samozřejmá trefná karma zase přišla.

3 0
možnosti
MM

Pro mne je nejdůležitější otázka zdali byl pan učitel svatořečen, nebo ne. Vaše pochybnosti jsou marginální a nejdůležitější jen pro vás, ale netrapte se jimi.

6 0
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma

4 0
možnosti
Foto

Ke svatořečení Velkého Podučitele se spontánně připojily i uliční výbor iPředvčerajšky a uliční výbor iPozitřku.

Samozřejmě trefná karma. Brzy se ukáže, který uliční výbor je ten správný, jestli ten, který vede Velký Podučitel, nebo některý z těch, které Velkého Podučitele postupně svatořečí.

12 0
možnosti
  • Počet článků 2971
  • Celková karma 24,46
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik