Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠK

Nejsou to žádní uprchlíci, ale typické vyžírkové. Nejsou to Maďaři, byť mohou mít i maďarský cestovní pas, ale cikání ze zakarpatského Berehova. A tam rozhodně žádná válka není. Tím, že mluví maďarsky se z nich Maďar nestane. Stejně jako Ir mluvicí pouze anglicky se nikdy nehlásí k anglické národnosti. Tady bych vás rád pozval do jejich domoviny: https://www.youtube.com/watch?v=KUiQyaLv07s

2 0
možnosti
MV

Pan H má hrozný život. Bydlí zřejmě na ubytovně s Ukrajinci , nevyspí se a teď navíc tohle. Snad ten jeho příští život bude přívětivější.

4 2
možnosti
PH

Pane V. já strašně nerad kazím tuhle hru, ale není to fér vůči Vám, a panu Flaškovi, který tohle pustil ven - je mi to strašně líto, ale já jsem nikdy nenapsal a ani neřekl, že bych žil na ubytovně. A ani jsem tam nikdy nebydlel. Obávám se, že k tomuhle jste došli tady sami a já Vás v tom jenom nechal, protože je hezké vidět, kam až dokáže dojít lidská hloupost, závist a touha někoho pošpinit. Je to strašně jednoduché, pane V., někoho jen tak pomlouvat. Obávám se, že se teď musím Vás zeptat, kde jste vzal, že já na ubytovně bydlím.

2 0
možnosti
PH

Pane Trčálku, koukám, že jste našel nový styl psaní - mrknout na blogy, najít nějaký zajímavý a lípnout se na něj jako na svraštělé prso hladovými ústy malého dítěte. Z kolegiality Vám napomohu vrátit se na nohy a poskytuji Vám některá témata na psaní:

Láska mezi mezi ukrajinským uprchlíkem a starší českou vdovou, u něhož se odhalí, že je ruským agentem.

Láska mezi muslimem a starším českým vdovcem, u něhož se zjistí, je jedno u koho, že je křesťanem.

Láska mezi pane Dvořákem a panem Hewlitem, u kterého se zjistí (teď u Dvořáka), že je na autobusáky.

Věřte mi, jsou to trháky.

1 0
možnosti
KT

Děkuji, ale mně je dobře u toho prsu, byť svraštělého.

Bože, to je lahoda!

1 0
možnosti
Foto

A nejvíc ohrožují pana Hewlita, kterému se dokonce snažili čórnout celou tramvaj! ;-DR^

0 2
možnosti
PH

Pane Dvořáku, Váš zájem o moji osobu (a jak si mě pořád berete do úst) jsem prve bral jenom jako pouhý pokus mě naštvat, ale udělal jsem si rozbor Vašich komentářů na moji osobu, rovněž jsem je poukázal svému spolužáku nynějšímu psychologovi, a musím konstatovat odpověď - je mi líto, ale ne.

Jste sice milý a jistě příjemný muž, ale mezi námi by to neklapalo, protože prostě nejsem... No víte, co myslím. Ale věřím, že jednoho dne si najdete někoho mně podobného, koho budete milovat, stejně jako mě a budete se s ním šťastný. Pokud se teď na Vás něco provalilo, není to moje vina, psal jste mně, ne já Vám, a bylo by dobré, aby čtenáři diskuzí věděli, o co mezi námi běží. ALe i tak Vám pošlu srdíčko V

1 0
možnosti
  • Počet článků 2972
  • Celková karma 24,44
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik