Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pánové, kteří se snažíte debatovat s paní Krištofíkovou, vězte, že si zbytečnější a marnější činnost nedovedu představit. Ona se podobá tibetskému modlicímu mlýnku, který poháněn tajuplnou silou (východními větry) opakuje stále stejné modlitbičky.

Šmarjá, co jsem to napsal? Neměl bych to zcenzurovat?

R^

6 0
možnosti
VV

My jineho nez humanistickeho vzdeleni takovym jevum rikame endless loop. ;-D

1 0
možnosti
TB

Byl jednou jeden bloger, který nedokázal napsat nic svého a uměl jen parazitovat na článcích jiných, úspěšnějších blogerů. Navíc se tak bál jakékoli kritiky, že se zbaběle schovával za hloupou ironii. Napsat jakýkoli svůj názor přímo si netroufal, protože by mu ho někdo mohl vyvrátit.

1 4
možnosti
Foto

Děkuji, již Vás chápu mnohem lépe než tomu bylo včera.

6 0
možnosti
MV

a ja si vcera scenzuroval obed - dal jsem si jen pul spanelskyho ptacka

ale takhle - na pulku - nemuze byt vyuzit v boji na Ukrajine...

4 0
možnosti
Foto

A co naše plněné bramborové knedlíky se zelím? Minimálně to zelí by mělo projít cenzurou.:-)

0 0
možnosti
Foto

Kladu si otázku, zda je možné, aby eoroposlanec mohl být tak hloupý, že by nevěděl o možnosti alespoň porovnat informace z více zdrojů. Jak zde každý ví, admini občas někoho upozorní na potřebu uvést zdroj, nejlépe důvěryhodný. Pan doktor Ivan David považuje svůj zdroj (výše) za dostatečně věrohodný. Asi proto, že jeho věrohodnost prokázala vůle Ruska ničit Ukrajinu a motivovat své slouhy k vyjadřování neuvěřitelných nesmyslů (viz Nikita Michalkov). Věřím, že by se pan europoslanec nad některými příspěvky zde zaradoval, aniž by jejich autory považoval za moudré, ale spíše za oběti stejných aktivit, jaké předvádí on. Zdá se, že ČR je postižena politickou schizofrenií. Na jedné straně každý den slyšíme o potřebě pomáhat válečným uprchlíkům z Ruskem napadené Ukrajiny, na druhé straně máme na nejvyšších místech podlá individua šířící nesmysly o Ukrajině v ruském stylu.

Panu doktorovi Davidovi by přece ruka neupadla, kdyby na svůj twitterový účet dal odkaz i na jiný článek (nikoli jediný vyvracející ten ruský). Co vede jmenovaného k šíření desinformací (lží)? Mimo jiné i záliba množiny našich čtenářů ve čtení fantasmagorií. Boj o voliče nikdy nekončí a Vladimir Vladimirovič uvítá každý hlas na jeho podporu.

2 0
možnosti
MS

Pan Bajnar přiznal, že psaní blogů je jeho koníček a kratochvíle. Bohužel už nevysvětlil jestli ta kontroverzní témata (boj proti údajné cenzuře, genocida na Ukrajině) také patří do okruhu koníčků a kratochvíle, nebo jestli svůj boj za vyšší princip myslí vážně.

A to jsou ti současní morální bojovníci za demokracii. Nebojují psaním blogu z přesvědčení, ale proto že psaní blogu je kratochvíle. A o tom to je.

4 0
možnosti
Foto

Ano. Spravne presvedceni je nutne. Moralni hledisko je moralni hledisko. Cenzura neni.A i kdyby byla, je nutna pro boj za demokracii. Cim vice cenzury, tim vice demokracie! Ukrajina byla vzdy jednou z nejvice demokratickych zemi s vysokym HDP a nizkou korupci, pomluvy o obcanske valce, pronasledovani nekijevskych cirkvi nebo zakony proti rustine poslouchat nebudeme. Je treba psat z presvedceni a ne hloupe kvuli nejakemu konicku ci co...

4 4
možnosti
  • Počet článků 2976
  • Celková karma 24,21
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik