Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Boha jeho, to je bohovske... Lidí

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Pro pana Svatka;) Jste v té nejlepší společnosti, když Vás vidím, pozoruji... jak jste uzpůsobený:) Jestli někdo konečně přišel na systém, jak si z místního pokrytectví, nula znalostí, otevřené žouželovitosti a malosti čecháčkovské filozofie udélat srandu, je to satirik Karel. Po své první zkušenosti jsem na tom byla jako Vy. Dodnes se mu za to omlouvám. Nadto, těžko tu najdete ve filosofii a literatuře vzdelanéjšího. A je to strašné fajn skromný chlap. Co našel systém. Místním blbům na tělo. A že furt píše? Zkrátka blbů naseto a materiálu přehršel.;-D Je ovšem pokorný, pokornější než já, protože já to sprostě řeknu. On ma v sobě víc laskavosti :) věřte mi;)

9 1
možnosti
JK

J95a13n 78K24y56š54k57a

16. 2. 2022 20:22

Tak to jsem o Vás nevěděl. Ani o Vás, ani o Karlovi. Díky za Vaši upřímnost.

2 0
možnosti
Foto

J11a91n 56S71v88a66t65e76k

16. 2. 2022 19:55

Ve chvíli, kdy srdce Evropy, tzn. země česká, krvácí, protože Američané a jejich domácí nohsledi vrazili zákeřně do tohoto srdce dýku v podobě konvoje amerických vojáků a smrtonosných zbraní (Američané mají rozkaz střílet po každém, kdo se k nim přiblíží na méně než pět set metrů), naši slovenští bratři naopak dnes slavně Američany porazili.

Zdroj: https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783491

Je zajímavé, že zrovna před chvílí šla na ČT v Událostech reportáž, během které se jak příznivci tak i odpůrci prokazatelně přiblížili ke konvoji na vzdálenost menší než vámi zmiňovaných 500 m. Čili buď američtí vojáci neuposlechli rozkaz nebo jde o "fake" a nebo jde záměrně o neúplnou informaci (předpokládám, že pokud by někdo začal třeba na konvoj střílet, že by palba byla zcela pochopitelně opětována - v tom bude asi schována část vámi šířené informace)...

A mimochodem - sepište mi, prosím, seznam obětí z řad našich civilistů po roce 1945, které mají na svědomí američtí vojáci, a seznam obětí sovětského/ruského imperialismu. Ač byli Američané našimi nepřáteli (a později spojenci), myslím, že více českých (a slovenských) obětí mají na svědomí Sověti/Rusové (coby nástupnický stát).

Přitom upozorňuji - nemám nic proti Rusům (coby příslušníkům velkého národa, který dal lidstvu spoustu vynikajících umělců, vědců či sportovců)... ovšem "rusák" je člověk (ne nutně Rus, ostatně Stalin či Chruščov nebyli Rusové), který má dojem, že ruské impérium má právo mluvit do toho, jak žijí lidé v okolních zemích - to je jiná, to je krysa a potkan v jednom.

A míním, že ruští sportovci nejsou "rusáci", stejně jako nejsou američtí hokejisté "okupanti".

0 2
možnosti
MS

Doporučuji přečíst pár článků nazpátek, abyste si udělal obrázek, že jde jen o satiru a nevážně míněné články, které mají schválně vyprovokovat.

4 0
možnosti
Foto

J44a48n 96S91v58a47t70e34k

16. 2. 2022 19:07

Vážený pane, ti "vyžraní američtí ignoranti" patří mezi dva nejmladší hokejové týmy na letošních ZOH (společně se Slováky)...

Takže jde tak trochu o "studenty hokeje" ve srovnání např. s naším "týmem zkušených seniorů"...

Co mají američtí hokejisté (a sportovci vůbec) společného s politikou? Kdo tahá do sportu politiku? USA, Norsko, Francie? Nikolivěk - jedině Rusko (a jemu blízcí)... ostatně to je schopno kvůli úspěchu udělat cokoli a komukoli (viz 15letá krasobruslařka).

Ale vám, pane, se hodí kopnout do Američanů, i kdyby "čert na koze jezdil" a i kdyby za tím nebylo ani za mák pravdy!

0 0
možnosti
PP

Vážený pane, chci se zeptat: "Je ta lobotomie tak nepříjemná, jak tvrdí chlapi v hospodě?"

2 0
možnosti
VV

Nejen ze bratia Slovaci maji uz 13 let €, ale budou mit letos i tu zlatou olympijskou.

2 0
možnosti
JK

J59a19n 19K13y98š97k34a

16. 2. 2022 18:56

Kéž by, želám jim to velmi, ak to nandajú aj Rusákom, prídem sa osobne pomodlit do kostola svätého Františka v Kremnici, popri mincovni, kedže už majú tie eurá. Mor ho!!

4 0
možnosti
  • Počet článků 2987
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 859x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik