Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vsichni jsme formovani. Od detstvi. Nazory rodiny,sousedu,reklamami,politiky,autoritami. Dale vzorci chovani prevzatych od rodicu... Nyni nekdo Kubkem,nekdo Pekovou apod...NIKDO neni uplne svobodny a v tomto smyslu nezmanipulovany.

Smutne jsou dve veci:1) pokud nas nuti k uzit neco,co ovlivnuje fyzickou stranku,aniz presne vime jak. 2) pokud nekdo s jinak vymytym mozkem nez ostatni se citi svobodny a nezmanipulovany do te miry,ze je povyseny...

0 0
možnosti
LB

L45i39b96o72r 70B28í50l57e65k

10. 1. 2022 13:19

Jde o to, pane Trčálku, jestli si ty svoje bedra nenakládáte už příliš moc, jestli by to občas nechtělo pauzu

0 0
možnosti
KT

Jo chtělo , a proto si vždy v 11.30 si dávám pauzu na oběd

0 0
možnosti
PN

Jak říkal Hanzlík, oplachovat přirození vlažnou vodou.

2 0
možnosti
KT

A pomáhá Vám to?

Že bych to taky zkusil...

5 0
možnosti
JP

J74i92r19i 63P36i60l90n26y

10. 1. 2022 10:07

To je ale hloupý článek. Na sociálních sítích se nepohybuji a s povinným očkování, ač jsem sám očkován nesouhlasím. Kam mne zařadíte pane Trčálek? Marně mi vyvstává rčení, podle sebe soudím tebe.

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, kolik lidí se dalo médii zmanipulovat k názoru, že očkovaní jsou ti chytří a inteligentní (i když mnozí spíš očkovaní kvůli vyčúranosti a pohodlnosti, což se mezi inteligentní důvody moc počítat nedá), zatímco opačná strana je hloupá a má vymyté mozky... Když tomu věříte...Čas ukáže.

2 1
možnosti
KT

Obávám, že jste nepochopila vůbec nic...

Covid, očkování, protesty proti němu, to je jen kouřová clona, to zásadní se odehrává úplně někde jinde...

2 0
možnosti
SL

Ještě k tématu.

Tahle koule by ještě chtěla zaoblit hrany ! ;-D

0 0
možnosti
JL

Demonstruje se všude, hlavně to baví národy jako jsou Angličani, Francouzi, Němcu, Holanďani a Belgičani (bývalí kolonialisté, rozlezí po celmé světě), ti se aspoň nejvíc vyskytují na youtube ve videích. Nedávno tam někdo dal videa, kde policejní pes kousl demonstranta a policajt praštil demonstranta pendrekem. Ano je to strašná zvůle, policie chce, aby lidi dodržovali pořádek. V Londýně začíná být zvykem, že lidi jdou do druhých mačetami, loveckými noži. Policajti snad nemají zbraně nebo co, takže vznikají zábavné potyčky, kdy policista použije taser nebo sprej a nic, útočník dál útočí mačetou a policajt ho musí omráčit tím taserem, co nefunguje. Taková je Evropa, pokrok nezastavíš.

0 0
možnosti
MJ

"Jen hlupák si může myslet, že sociální sítě nejsou v rukou světovládců, kteří úmyslně šíří tuto „pravdu“. A jejich obrovská světovládná síla se tedy projevuje mj. tím, že v Praze vyšlou demonstrovat pár tisíc svých "otroků"... Ano, tady má opravdu někdo vymytý mozek...

0 0
možnosti
JP

J61i85r90i 29P91i25l15n74y

10. 1. 2022 10:09

Je srandovní, všichni naši politice zveřejňují všechny svoje nápady a myšlenky na sociálních sítích. Asi jsou to podle pana Trčálka samí hlupáci.

0 0
možnosti

Osobně s očkováním nemám problém. Očkovat jsem se nechal. Ale chápu, že část lidí může mít nedůvěru k nějakým dlouhodobým následkům narychlo vyvinutých vakcín. Jako každá nová věc, má i očkování své příznivce a odpůrce.

Rozhodně bych ale všechny odpůrce neoznačoval za vymyté mozky.

Sociální sítě slouží oběma stranám (i když odpůrcům očkování jsou kladeny určité překážky) a masová média jsou plně podporují a propagují očkování. Je to oficiální propaganda. K tomu patří i shazování, zesměšňování či skandalizování odpůrců, vybíráním vhodných případů, extrémně blbých jedinců, snadno napadnutelných dílčích výroků a argumentů, které se pak vztahují na veškeré odpůrce a vytváří se o nich určitý obraz.

K tomu patří i obrazové reportáže z takových akcí, kdy se pečlivě vybírají ti největší exoti, aby to v prostém divákovi vzbudilo ten žádoucí obraz (viz vaše: "Podíváme-li se do tváře lidí, již dnes protestovali na Václavském náměstí, vidíme lidí již dokonale zmanipulované a zbavené svobody..")

Opakuji, že osobně si myslím, že vakcinace je užitečná.. ale jestli to přinese skutečně více užitku nebo škody, se ukáže až s dlouhodobým odstupem. Rozhodně by očkování neprověřené dlouholetou zkušeností nemělo být povinné.

Mě to téma zajímá spíše v té obecné rovině..jako propaganda, která tady probíhá vedle klimatické, protiruské, protičínské, woke atd. propagandy.. a snažím se vyhnout černobílému pohledu na svět, abych i já nebyl za hlupáka, který se povýšenecky posmívá hlupákům na opačné straně. Málokdy totiž existuje jednoznačná a absolutní pravda.

4 0
možnosti
JV

Pamatuji si, jak se v Praze, za ministrování Standy Grosse, konalo zasedání MMF. Sjely se sem desítky tisíc demonstrantů proti globalizaci z celého světa. Úspěšně rozbili několik výloh globalizačního symbolu Mc Donaldu a zaměstnání policii a armádu. Přitom se svolali nejglobálnějším nástrojem - pomocí internetu a mobilních sítí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2967
  • Celková karma 24,64
  • Průměrná čtenost 861x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik