Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Perfektní politická satira, dlouho jsem lepší nečetl. A Kája s dlani v pěst jako Greta? Divná, nicméně vtipná představa.

1 0
možnosti
JF

;-D ... zde také jedna docela perfektní politická satira ... zdá se, že všude kolem je to sice samej Kája s mávátkem, ale zřejmě jen Ivánek je pouze jeden;-D... ona ta perfektní satira už nemusí být zas až tak satira, ale spíše čistě už jen samotná a prostá satirická skutečnost...zřejmě by si Ivánek (a případně i další Ivánkové) mohli i celkem něco uvědomit ... a třeba i něco trochu víc, než že řízek přes roušku opravdu neprotlačíš - ha,ha,ha - ale to bylo ještě léto jak má být, podzim ještě daleko asi stejně tak jako je nyní jaro ale už měsíc po Anně a druhá vlna ještě v plenkách...no a třeba i jen to, že tato země není jejich rukojmím a to ani v jejich vytrvalém a o to "ušlechtilejším" snažení stát se šamany její přirozené svobody a demokracie, která vychází totiž od lidí a nikoliv od nich...a tak jak se šamanům někdy i přiházívá ...

„Nemůže někdo panu ministrovi Adamovi Vojtěchovi dát mávátko nebo takovej ten dětskej vrtulníček, nebo já už fakt nevím.V pondělí vláda ohlásí nehledě na zavedený semafor COVID19(většina regionů je bílá, nebo zelená) od září plošné roušky pro všechny (dnes už s ní trdluje ministr na tiskovce) mimo restaurace.Dnes na další tiskovce oznamuje povinné roušky v restauracích ‚mimo dobu konzumace‘ a třeba v kadeřnictví. Chudák ministryně Schillerová a její nová hlava. Jsem rád, že si tenhle profík a jeho crew alespoň uvědomují, že řízek přes roušku neprotlačíš. I když prezident Zeman (klobásky) a premiér Babiš (zmrzlinu) to prej dali. Je to divočina, co? Dnes řešíme tyhle jejich veletoče s Piráty na zdravotním výboru ve sněmovně. Zda to jsou jen bláboly jako od března, nebo rozhodnutí založená na datech, a zda tyto ‚kroky‘ odpovídají mantinelům,které vládě jasně stanovil v dubnu pražský městský soud,“uvedl předseda Pirátů Ivan Bartoš. dne 19. 8. 2020

0 0
možnosti
Foto

Měla to být asi ironie, ale hodně se to blíží mrazivé skutečnosti, Kájo Maříku- Trčálku. :-/

3 3
možnosti
KT

Takže vy Mirko, považujete své spoluobčany za hlupáky bez vlastního rozumu, které musí Babiš držet v kleci? Vy se taky neumíte chránit sama?

A když už se tak ptám, proč ta moudrá opatření nefungují a proč patříme k nejhorším na světě?

0 0
možnosti
JK

Ten, kdo hlasoval jinak než doteď, byli komouši, Babišovi drazí spojenci. Obraťte se na soudruha Filipa a (bývalého) soudruha Babiše.

2 0
možnosti
JL

Promiňte, vy neznáte Káju Maříka?

2 0
možnosti
PP

Kája to neví a ani si to nepřečte, protože se zatím dostali on line jen po Máma mele maso.

0 0
možnosti
RR

Pane Trčálku, karma.

0 0
možnosti
JF

Možná to mohlo počkat s echt svobodou a demokracií ve fitku do jara, stejně třeba jako i vir počkal do podzimu. ;-D ... no hlavně, aby ta plně naložená kárka v tom sněhu dobře jezdila jinak zásadní problém moc nevidím !

0 0
možnosti
JZ

Opět pěkná zábava Karle ;-D

5 0
možnosti
TB

nevím nad čím brečíte a spíláte. Kdyby Babiš dodržel ta sliby co dal komunistům, kdyby splnil aspoň jeden ze 3 bodů , tak by ty hlasy od komunistů dostal. A také, kdyby přijal něco málo z toho, co navrhovala opozice, která jednala s jeho ministry o nějakých změnách a ministři nebyli proti, tak by dostal i ty hlasy opozice.

Je nutné, aby jste viděl dál než na špičku svého nosu.

2 2
možnosti
LC

Tak Trčálkovi jste to nandal! Teď se můžete pustit do Haška (Jaroslava) případně do Arta Buchwalda.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2960
  • Celková karma 24,71
  • Průměrná čtenost 863x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik