Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

Fašistickou stranu máme přece již dlouho přímo v Poslanecké sněmovně a zřejmě i v Senátu Parlamentu České republiky.

Po volbách v roce 2016 si Václav Klaus ml. (tehdy ještě ODS) "dovolil" prosazovat při volbě výborů PS dříve dodržované (!) paritní zastoupení parlamentních stran, a hlasoval pro zastoupení poslance SPD (pro kterého nehlasovali zástupci "demokratické opozice"), což na svém účtu na Twitteru komentoval senátor "hrabě" Czernin: "Ubohá ODS! Václav Klaus ml. hlasoval s extrémisty, populisty a fašisty."

Podobně se nedávno vyjádřil v TV debatě ministr pro evropské záležitosti Dvořák na adresu SPD, že je to fašistická strana s odvoláním na výrok soudu (soudní kauza SPD vs. časopis Reflex).

(pokr.)

0 0
možnosti
BS

Pokr.:

Takže se ptám:

Jak mohlo Ministerstvo vnitra ČR připustit v České republice registraci fašistické strany, dokonce jí umožnit účast ve volbách a zvolení za parlamentní stranu? Zástupci české fašistické strany jsou i mezi našimi europoslanci.

Jak to, že Ministerstvo vnitra ČR nekoná?!

A pokud je "dovoleno" takto veřejně ocejchovat naši registrovanou politickou stranu, pak je nejspíš i dovoleno "Fasista Pavel".

Kdo by v listopadu 89, kdy jistá studentka Vojenské politické akademie Klementa Gottwalda "pochopila" svou mladickou naivitou, a její manžel, kariérní komunistický důstojník ČSLA, pod dohledem sovětské GRU vyškolený příslušník Zpravodajské služby Generálního štábu ČSLA s krycím jménem Pávek "odvrhl stranu a převlékl kabát", řekl, že oba své nadějné kariéry v ČSLA "dotáhnou" do vysokých hodností a postů v AČR (agent Pávek dokonce do nejvyššího vojenského postu v NATO), a po 33 letech budou tvořit náš prezidentský pár....

(Mj. podle zákona 412/2005 Sb. je příslušnost ve Zpravodajské službě Generálního štábu ČSLA bezpečnostním rizikem pro ČR.)

Nějak to listopadové cinkání klíči zaznělo falešně, samet se ukázal až moc hladký....

0 0
možnosti
TB

kdyby tam seděl fašista, bylo by to ještě hezké, protože Mussolini už hezky mluvit a bylo mu rozumnět, ale Vy protože unklinujete určitě k Moskvě, nemůžete říci nacista, což by bylo přednější, ostatně fašisti nikdy na našem hradu v Praze nebyli.

0 0
možnosti
PK

Dnes jste to tak dokonale napsal, že i Lidové Milice mlčí. Jindy už byste zde měl spoustu kritiky.

6 0
možnosti
JK

Krásně napsáno. Humorné a přitom jde mráz po zádech, co se nejen na Slovensku vyskytuje za zločinná individua. Bohužel i zde na webu by měl své zastánce. Pouze se zatím bojí vylézt.

7 0
možnosti
MV

to pridane video opravdu neni nejaky strih ze Slovenske sody?

4 0
možnosti
JK

J19a72n 59K69y40š34k57a

14. 3. 2024 17:43

Tak já pořád věřím, že Harabina by ani Veronika nevolila, tak hluboko snad neklesla, ale úplně jistý si nejsem, nerad bych jí podsunul nějaký protiruský názor...

4 0
možnosti
Foto

Uvidíme, až se tu objeví.

0 0
možnosti
MK

Tak dnes karma i ode mne.

Ale i tak srovnávat Babureše s Harabinem, Andrej je přeci jen trochu civilizovanější.

0 0
možnosti
LS

No to je naprostá bomba. Pan Komárek dal osobně karmu. Nevím jak p. Trčálkek ale já se pokusím usnout. Pan Komárek dal karmu...

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma

4 0
možnosti
Foto

Tak tohle nemá chybu .

10 0
možnosti
  • Počet článků 2970
  • Celková karma 24,54
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik