Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych si ten titulek dovolil trochu opravit:

Co má společného pan Beránek s komunisty a s liberálními demokraty.

Odpověď lze tušit: s těmi prvními myšlení. S těmi druhými? Že si tu může liberálně napsat, co mu mysl do prstíčků nasouká. R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji vám pane Trčálku za reklamu. Z toho, že jste se rozhodl reagovat na můj článek, mám větší radost než kdyby mne administrace blogu dala na titulku. Jinak vás musím zklamat, ale k napsání článku "Co mají společného komunisté s liberálními demokraty, mne nemotivovaly informace z internetu, ale kniha polského filosofa a politika Ryszarda Legutka "Triumf průměrného člověka", která v Polsku vyšla v roce 2012. V roce 2017 ji u nás vydalo Centrum pro studium demokracie a kultury.

1 0
možnosti
Foto

...:))) a Vy jste si z ní vybral, co se hodilo a přibarvil, co potáhne, viďte? Nezapomněl jste na nic. Konzerva, co nepřijme nic. Takže VŠstudenty jste nezapomněl, humanitni obor, ten zvláště jste nezapomněl, tradiční rodinu...no jasně, teď ješté se pobabrat, co to v té minulosti doslova a do písmene obnášelo, že?...tradiční rodina... Všechno bylo líp, všechno jde do háje.

Akoráť že díky liberární demokracii, si každý ve svých žvástech může dojít téměř neskutečně daleko a do poslední chvíle se mu to dovolí. Asi jako Vám...protože autor zmiňované knihy mezi komunismus a liberární demokracii nehodlá klást rovnítko. Což Vám se skoro daří.

3 1
možnosti
MV

je to tak

hezkej den preju

2 0
možnosti
JL

Když ta liberální demokracie zní dost svobodomyslně. To by se mělo zarazit.;-DR^

4 0
možnosti
JS

Naprosto přesné!R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 2962
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 863x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik