Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...oči Spasitelovy...

Ivan zabil starého Karamazova? A mohla bych to vidět?

0 0
možnosti
Foto

Dodatečně jsem zjistil, že toto rafinované hanobení křesťanského náboženství bylo administrací zařazeno do výběrové rubriky "Zaujalo nás". Z toho plyne, že administraci nejenže toto rafinované hanobení nevadí (viz můj příspěvek níže), ale naopak ho svým způsobem oceňuje. Nad tím mohu vyjádřit jen upřímné politování.

2 1
možnosti
Foto

Pane Trčálku, když už administraci nevadí toto rafinované hanobení křesťanského náboženství, pak se proti tomu musím ohradit alespoň já, bývalý člen blogerské komunity iDNES (to je komunity autorů majících možnost publikovat na hlavní stránce blogů iDNES), dnes prostý autor působící toliko na soukromém blogu iDNES. V rámci svobodné diskuse musím dát na vědomí, že svým postavám v článku vkládáte do úst lživé formulace, vedle toho, že jde o formulace nehorázné a hrubě urážlivé. 1) Že Spasitel zabil Boha vlastníma rukama je ohavná a křesťany urážející lež. 2) Že Bůh zprznil Ježíšovu matku je ohavná a křesťany lež. 3) Tvrzení, že v Novém Zákoně se Bůh neobjevuje je lež. (Od naší poslední výměny názorů, kdy jste předkládal nesmysl, že obyvatelé Sodomy a Gomory byli Židé, jste v té Vaší fantasmagorické bublině připomínající žumpu klesl o několik levelů. Zdá se, že jde o prostor bezedný.)---K zamyšlení všem. Jak dlouho by asi vydržel na hlavní stránce blogů iDNES článek, který by podobně rafinovaným způsobem nehorázně hanobil Romy nebo homosexuály, případně by byl brutálně antisemitský či zesměšňoval holocaust?

2 1
možnosti
Foto

Oprava: Ad 2 ... křesťany urážející ...

0 0
možnosti
Foto

Odkazuji na Cimrmanovu teorii externismu. Vzal papír a udělal do něho díru. Díru vidíte, přestože v ní nic není. Ale je formována svým okolím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2972
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik