Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotaz. Pane Trčálku, máte povědomost o tom, proč zmizel tento Váš článek z hlavní stránky blogů? (Zjistil jsem to16.5. kolem poledne.) A pokud ano, můžete k tomu něco sdělit?

0 0
možnosti
JZ

Atentátník Juraj C..patřil ke kotlebovcům a proruským náckům. Mám obavy, že tato informace se některým jedincům nehodí.

1 0
možnosti
Foto

Pak ale o něm nelze šířit informace, že je to „banderovec, liberál, progresivec a v neposlední řadě fašista, přející si válku na Ukrajině“, jak jsme se dočetli v článku - a je lhostejné, jestli si to myslí p. Trčálek, nebo pouze volně cituje někoho, kdo si to myslí a pak by měl uvést kdo to je, případně vložit odkaz. Takto to nedává žádný smysl. Buď je Juraj C. proruský nácek, nebo banderovec, sotva může být obojí, obávám se. (To jen na doplnění Vašeho sdělení, Honzo.)

0 0
možnosti
Foto

PRO P. HERDU (níže, 16. 5. 2024/5:04)---Autor samozřejmě nemá suplovat rozhlas nebo TV, ale podívejme se blíže na text p. Trčálka. 1.) Čteme: „Nebylo dne, aby ve slovenských zaprodaneckých médiích někdo nevyzýval k násilnému svržení vlády a nastolení progresivistické diktatury.“ To je myšlenka jeho, nebo převzatá? Proč se ptám. V diskusi p. Trčálek vysvětluje: „Cituji slova slovenských vládních politiků...“ Pak by ale měl být v článku odkaz na to, že někdo (kdo?) ve slovenských zaprodaneckých médiíí vyzývá k násilnému svržení vlády... Mně osobně v této souvislosti odpověděl: „Cituji je volně v textu.“ To je jistě OK, ale i tak by měl ten text doplnit odkazem na zdroj. 2.) Autor dále uvádí, že důchodce, který p. Fica postřelil, jelikož důchodce na Slovensku, na rozdíl od ČR, nikdo neokrádá, je „banderovec, liberál, progresivec a v neposlední řadě fašista, přející si válku na Ukrajině“. Opět. To je jeho názor, nebo někoho volně cituje? V druhém případě by se měl obtěžovat uvést zdroj. Nehledě na to, že podle Novinek.cz z 15. 5. 2024 je atentátník spíše proruské orientace („Atentátníka spojují s proruskou polovojenskou skupinou“). Je-li tomu tak, pak by Trčálkovy neozdrojované vývody („banderovec, liberál, progresivec, fašista“) byly opět jen fantasmagorické nesmysly – a můžeme si vybrat, jestli přímo jeho, nebo těch, které volně cituje, jenomže my nevíme koho. A o tom to je, pane Herdo.

0 0
možnosti
JK

Když chcete na někoho reagovat, udělejte to jednoduše tak, že u daného příspěvku kliknete na odkaz "reagovat". Pomůžete tak udržet diskuzi přehlednou.

2 0
možnosti
Foto

Zasloužená vtipná karma, takhle nějak se to tady píše, ne? Tak jste to zase o nějaký ten level navýšil, a to jsem si myslel, že už to ve vašem případě ani nejde. A vida, jde.

7 1
možnosti
Foto

J86a18n 33Š36i46k

15. 5. 2024 23:26

Vaše stupidní rádoby satirické výplody hovoří za Vás lépe, než vážné příspěvky do diskuze plné rozvahy a moudrosti.

11 8
možnosti
LP

Varle, atentát na Fica je plodem nenávisti, kterou rozsévá uliční výbor.

0 9
možnosti
KT

A píšu něco jiného?

3 0
možnosti
Foto

Mé předchozí pozitivní hodnocení dvou článku K. Trčálka (ze 14. a 15. května) se týkalo pouze jich. Naděje, že jsme na začátku nového trendu tímto textem vzala za své. Jsme tam, kde jsme byli. (A můžete si z toho dělat blázny jak chcete, to na skutečnosti nic nezmění.)

7 2
možnosti
KT

Vadí Vám, že se modlím Otčenáš slovensky?

5 4
možnosti
Foto

Karma, kdo se díval na to, co předvedli poslanci SNS Blaha a Danko, tak s vámi musí souhlasit.

8 1
možnosti
KT

Nerozumím tomu.

Cituji slova slovenských vládních politiků, modlím se za záchranu života pana Roberta Fica a přesto mne liberálové a voliči vládní Pětikoalice jako např. pan Pohanka či pan Sykora častují nenávistnými nadávkami stejně tak, jako zaprodanečtí novináři z Denníku N častovali nenávistnými nadávkami pana Fica.

Bůhví, co těmto pánům děje v jejich duši...

3 1
možnosti
Foto

Pokud citujete slova slovenských vládních politiků, pak by bylo fér to uvést. Pokud to není povinnost daná kodexem, pak si to vyžaduje prostá lidská slušnost vůči čtenářům. Vysvětlovat to až v diskusi v reakci na kritickou odezvu je poněkud pozdě.

8 4
možnosti
Foto

Vy občas opravdu nevíte, kdy je lepší mlčet.

5 4
možnosti
KT

Mlčet?

Takže Ty, Míro, atentát schvaluješ?

Nesouhlasíš se slova Andreje Danka?

Jsi opravdu divnej, Míro...

10 4
možnosti
  • Počet článků 3005
  • Celková karma 22,30
  • Průměrná čtenost 857x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik