Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je až neskutečné, jaká prkotina stojí Větvovi za to, aby si mohl kopnout do Ukrajiny.

4 0
možnosti
MV

Ma zrejme závazky a ty se holt musejí plnit... A pokudeje člověku jedno, že se chová jako troubelin, budiž mu to přáno.

2 1
možnosti
JV

Opět hodně blbé, Trčálku. A opět se snažíte uhnout smysl Větvičkova blogu někam jinam. Mimochodem - příslušník PS VB neměl sám o sobě žádné pravomoce. Nemohl vás kontrolovat ani někam odvádět. Pouze v přítomnosti příslušníků VB "násobil" jejich počty, případně pomáhal mlátit lidi. Udávali tady mnohem více lidi, kteří žádnou pásku ani nepotřebovali. A některým se po tom velice stýská, viďte?

5 3
možnosti
KT

Ladikovu povahu jste vyskytl naprosto skvěle!

3 0
možnosti
JF

Kadliku, VULe (Veřejný udavači Ládika), veřejné upozornění veřejné inštituce (natož politické byznysové školy práva) je naprosto, ale naprosto v pořádku.

Něčo ouplně jiného, jak asi ve svém zápalu pro věc liberalismu asi netušíš, je veřejné udavačství soukromých věcí jako je třeba udavačství svého oponenta našeho Národního demokratizačního frontu (NDF), když se NDF chápal své současné moči ... no a aby pak zcela vývojově logicky, kdy z jiskřičky vznikne plamen, poslal na lidi prokurátora ohledně svobody názoru a natož pak v tak nevinné věci jako je nazor ve věci Světového veřejného pořádku. (oproti třeba zásadního prohřešku proti klasické demokracii jako je třeba slídilství - nevím jak je to v liberální demokraci ) Naštěstí výzvu k soukromému udavačství soukromých věcí názoru na Světový veřejný pořádek už NDF stáhnul ze svých rudých webovek a jak jistě VULe víš.

0 0
možnosti
KT

Vidíš, Jirko, zrovna ta vysoká škola je soukromá s evidentním napojením do Ruska (zaplať a dostaneš VŠ diplom z EU), což už Ladik jaksi, jak správně podotýkáš, nevyslídil a proto ani ve svém udavačském článku neuveřejnil...

Jo, ale jinak máš pravdu, jsou to paradoxy, viď?

5 0
možnosti
Foto

Jenom jestli on není pomocník pomocníka, ti jsou úplně nejvíc nejaktivnější.

4 0
možnosti
JK

No ale větvička nemůže studovat v ruštině, protože by musel podepsat, že odsuzuje rusáky a to on nikdy neudělá, to je bez diskuse jako jeho poslední blog.

1 0
možnosti
OU
PK

Byl tady na blogu lepší případ - bloger co šel synovi (vnukovi?) na promoci, tak vyfotil budovu Karlovy univerzity na Malostranském, kde vlála jen vlajka ukrajinská. Což mi připadalo kapku blbý.

7 3
možnosti
Foto

Ano. Bohužel mám i já takovou fotku. Šla jsem dceři na promoci na stejné místo a opravdu tam vlála jen a pouze vlajka UK, což mi přišlo hodně přes čáru. To, že se dostala UA i do proslovu při promoci už mi proto ani nepřekvapilo. čeho je moc, toho je příliš.

3 2
možnosti
NP

A že takových pomocníku je pořád dost ;-DR^

8 0
možnosti
VH

Ještě, že ho máme... představte si ten binec bez něj a Andreje. Asi byli v jedné buňce R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 2989
  • Celková karma 24,04
  • Průměrná čtenost 858x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik