Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tolan

5. 8. 2008 23:03
Karmuji, netřeba nic dodávat

R^

0 0
možnosti

DrMax7

5. 8. 2008 19:48
divný článek

A o bývalých bolševicích, pane Trávníčku, kteří v sobě najednou objevili pravicové přesvědčení a dnes plní řady ODS, o poslancích ČSSD, kteří až po svém zvolení zjistili, že jsou vlastně pravičáci a přeběhli, o těch už jste psal?

Možná to chtělo v rámci objektivity připomenout, že současná Strana zelených se časem vyprofilovala poněkud jinak, než možná sami Zelení čekali, a že Kocáb bude kandidovat spíše za Bursíka než za zelené přesvědčení. Čímž se ale netají.

A možná by to chtělo zapátrat v paměti a připomenout, že to byl Kocáb, kdo úplně poprvé v parlamentu otevřel problém odsunu sovětských vojsk. Takže ne pouze členství či předsednictví komise.

Studujte pozorněji. 

0 0
možnosti

Matěj Trávníček

5. 8. 2008 22:34
Re: divný článek

1) O problematice přeběhlictví je můj první text, zde na blogu: "Je Paroubek přeběhlík?" z 2. 7.

2) Tento text je o letošních senátních volbách. Psát o něčem, o čem bylo již tolik napsáno by bylo zbytečné. Nicméně pokud nesouhlasíte, můžete si založit blog a o těchto lidech nepsat.

3) Sovětská vojska by odešla s Kocábem i bez něj. Na celou záležitost je nutné nahlížet z geopolitické perspektivy. Sovětský svaz se v té době hroutil a stahoval se z pozic po celém světě. A ona slavná komise akorát na stahování vojsk dohlížel. Zkrátka teze, že "Kocáb vyhnal Rusáky" je mýtus.

0 0
možnosti

Soňa48

5. 8. 2008 18:56
Karásek?

 Ten pán to vysvětlil dost jasně, nevím, zda to bylo v alkohol. opojení či ve slabé chvilce, ale jasně řekl, že z platu faráře je těžké uživit početnou rodinu. jemu nejde o program, stranu či ideály - zkrátka chce dobře žít z peněz nás "blbých voličů". Snad se mu to zase povede. Idiotů je u nás dost! Před volbama nás začne samozřejmě ohlupovat o tom, jak by bez něho "politika" byla ochuzena.

0 0
možnosti

VasekN

5. 8. 2008 13:51
:-)

Já jsem přesvědčený, že tito lidé své vlastní názory a přesvědčení do politiky nepletou nýbrž vystupují tak jak je potřeba :-)

0 0
možnosti

kagmark

5. 8. 2008 12:46
Celkem

dobrý a pravdivý.

0 0
možnosti

BoboHml

5. 8. 2008 12:38
Dobrý

;-DR^

0 0
možnosti

troglodit

5. 8. 2008 12:32
Panu Kocábovi odpustím všechno

Většinu svého života jsem prožil pod vlivem sovětského svazu. Pan Kocáb dokázal to, po čem jsem celý život toužil: zbavit se tohoto vlivu. Tím, že vyhnal tyto okupanty z naší země, získal mou nehynoucí vděčnost. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.