Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DrMax7

6. 8. 2008 17:40
ááá..pan Trávníček

Nejhorší vizitka publicistova je neobjektivita a zaujatost, třeba na základě politického přesvědčení. To se pak dá k psaní přihlouplých blogů zneužít cokoliv. Třeba i výraz podpory většímu množství kandidátů, byť nastoupí proti sobě. To je ovšem poměrně ubohá záminka na napsání statě.

0 0
možnosti

Matěj Trávníček

6. 8. 2008 23:52
Re: ááá..já

Je to jednoduché, prostě takové "přihlouplé blogy" nečtěte. Nebo zkuste sám něco napsat, něco objektivního.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

6. 8. 2008 15:57
Pane Trávníčku, nezlobte se,

ale nevěřil jsem tomu, když jsem si přečet, že studujete politologii. Až bude V.Klaus v důchodu a někoho podpoří, budete též mluvit o nějakém spikleneckém sdružení? A pokud podpoří 3 ze 4 osobností kandidujících v jednom obvodě z něho též uděláte senilního starce? Mimochodem všimněte si, že v diskusi je již poměrně dost příspěvků, které na tom nevidí nic divného. Říci, že 3 ze 4 osobností doporučuji vahou své osobnosti, proboha co na tom vidíte jakkoli divného?

0 0
možnosti

Matěj Trávníček

6. 8. 2008 16:13
Re: Pane Trávníčku, nezlobte se,

Ožádném spikleneckém sdružení nemluvím. Z nikoho senilního starce nedělám. Když někoho podporuji tak bych neměl zároveň podporovat jeho protikandidáta.

0 0
možnosti

Soňa48

6. 8. 2008 11:51
Pokrytec?

Když si vzpomenu, jak p. Havel kritizoval předlistopadové politiky, jaké jsou vyžírky, jak zneužívají např. zdrav. péči /SANOPZ/, jaké mají fin. výhody a jak sliboval, že se tento stav změní, nenapadá mi nic jiného, než to, že tento pán je pokrytec non plus ultra. Když onemocněl, nestačilo mu skoro celé patro v nemocnici, sjížděli se zahraniční odborníci, atp. A tak je to u Havla se vším. o jeho charakreru to vypovídá dost jasně - to ale "pravdoláskaři" nějak nevnímají a stále ho zbozštují.

0 0
možnosti

icmek

6. 8. 2008 10:16
o člověku

který je celým světem považován za jednu z největších současných osobností, okolo které smrdí nobelova cena a která nás zbavila komunistického póvlu se odvažujete takhle psát?

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.