Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

weneto

3. 10. 2008 9:49
Souhlasím s vámi

není to protirómské, není to rasistické, je to spíše jen trapné.

Pan Hejtman se mohl s rómským problémem prát celé působení ve fci a já bych mu tleskal, nyní je to předvolební tah na branku, který vyznívá jako velmi jasný akt zoufalství

0 0
možnosti
ZO

zo

2. 10. 2008 17:17
jen tak

Pane Špáta vaše příspěvky jsou úsměvné.Máte li návrh řešení co s romy sem s ním.Ale jenom planě kritizovat to svede i žák tak 8 třídy ZŠ.Zatím jsem ve vašich příspěvcích nenašel nic konstruktivníhoStejně jako u oranžád.Vaše příspěvjky jsou jako vystřižené od Paroubka.Takže jsem zvědav na váš návrh co s romy.;-).

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

2. 10. 2008 20:21
Re: jen tak

Nezlobte se, ale úsměvný je přece příspěvek Váš. Kde je v mém příspěvku cokoli, co by se týkalo Šulcova způsobu řešení, nabízí-li jej ve svém programu. Můj příspěvek se Šulcova řešení absolutně nijak netýká, týká se způsobu kampaně. Někdo holt to nění schopen rozlišit, že "zo". To ostatní už vyplývá tak nějak samo sebou. Někdy si připustím, že to co jsem chtěl napsat, není napsáno úplně srozumitelně. Tady je chyba jednoznačně na Vašem přijímači.

0 0
možnosti
S

Sampis

2. 10. 2008 15:33
Docela

krkolomný kotoul udělat z laciného rasistického hesla prostředek boje proti rasismu.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

1. 10. 2008 19:34
Navrhuji

dát na plakáty hákový kříž.Znamená to:

1)Jsem si vědom ošklivé tolerance vůči fašismu.

2)Jsem si vědom,že zde máme neonacisty.

3)Jsem si vědom že tento indický znak pro štěstí je zneužíván .....

A onen hákový kříž znamená,že to hodlám řešit.Žádna propagace fašismu,fuj todle si myslet když jsem to tak krásně vysvětlil.Všem kteří hodlají nosit hákový kříž na bundě,doporučuji používat výše uvedené vysvětlení.Netuším zda vám u znalců extrémismu projdou.Snaha ,ale bude.;-D

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

1. 10. 2008 21:24
Re: Navrhuji

Tak teď jste mne dostal - nevím, jestli se vylepením plakátu pan Šulc s autorem nápisu ztotožnil a hodlá mu pomáhat ve snadnějším čerpání dávek nebo naopak poukázat na smýšlení a přístup některých pobíračů dávek. Pokud televize zveřejní, kterak někdo hajluje nebo kreslí na zeď hakenkrajc, hodlá tím propagovat nacismus nebo ukázat, že jsou mezi námi tací, kteřým není nacismus proti mysli? Hádejte!

0 0
možnosti
N

neilneil

1. 10. 2008 19:22
protiromská kampan

Romové většinou odsuzují protiromskou kampaň ústecké ODS

Praha/Ústí nad Labem, 1.10.2008 16:50, (ROMEA)

Většina Romů, které oslovil server Romea.cz, odsoudila protiromskou kampaň,

kterou vede v Ústeckém kraji ODS. Podle jejich vyjádření vyvolává kampaň

protiromské nálady a postavení Romů v ČR ještě více zhoršuje. http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_4989

0 0
možnosti
FT

Franta Tydlitat

1. 10. 2008 18:30
to autor:

na tom nápisu není razyztyckého nic. Už proto, že je možné, že ho napsala nějaká cikorka. Ale že by Šulc uměl předvídat a řešit problémy? Zatím je jen způsobuje - např. rozbitím alespoň jakeštakeš funčkního systému dopravy. Takže tu modrobolševickou předvolební agitku jste si mohl odpustit. Ale jinak píšete lépe než nejmenovaný Ziegler!

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

1. 10. 2008 18:26
Pane Trávníčku,

pokud tomu věříte, co jste napsal, nedá se nic dělat. Hejtmanem by zcela jistě neměl být člověk, který si nedokáže představit reakci na takové volební heslo. Kdyby byl alespoň podprůměrně inteligentní a nechtěl se vést na zcela určité vlně a bez jakéhokoli vkusu, asi by to, že jde o nápis někde na zdi, vložil do svého poselství k voličům. Pokud si připnete na prsa hákový kříž, zcela jistě nejde o protest proti nacismu. No ale jinak Vaší hloupé agitaci zdar.

0 0
možnosti
ZZP

Zabiják z Prahy

1. 10. 2008 18:22
Volič Národní strany

Litvínov - Janov, Praha - Jarov.:-)

0 0
možnosti