Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jan Czudek

15. 9. 2008 0:45
Komentar Topolanka

Uz jsem si zalozil ucet na idnes takze pisu jeste jednou :-} Nejvic se mi na cele te kauze libil zaverecny komentar Topolanka {doufam ze vis, o ktery jde}. Myslim si, ze se tam svinsky prokecl, i kdyz si to asi hned neuvedomil. Nebudu presne citovat, ale kdyz se na to podivas (doufam, ze to nekde najdes) tak tam na zacatku rika, jak je tou celou kauzou sokovan, jak nevedel ze se neco takoveho deje. Na konci jeho komentare rika, ze takove to v te politice je, ze je toho kolem nej plno a ze je z toho nastvany. Celkem solidne podle mne poukazal na tu skutecnost, ze o tom vi, ze se to deje, a ze to neni prvni pripad o kterem vi.  Ja to neodsuzuji, ale myslim si uprimne ze jestli se budou veci z politickych kuloaru dale obnazovat, tak dojde k jeste vetsi dehonestaci politiku a Politiky, potom nastane DOBA OBNAZENA a lide budou na politiky nasrani a nakonec prijde 3. obdobi "SMIRENI", kdy se lidi s temito vecmi smiri a budou je brat za normalni :-),:-), :-), :-), :-), :-), :-), :-), 

0 0
možnosti
MH

Helena1

8. 9. 2008 22:34
V ODS jsou samí slušní lidé - třeba pan Morava

Tak vo co vám de?

0 0
možnosti
MB

Miloušek

8. 9. 2008 21:43
Doufám,

že si nějaký novinář dá tu práci a bude sledovat další život pana Moravy. V kterém úřadu či firmě a kým bude "uklizen" za peníze převyšující poslanecký plat, popřípadě v čem bude podnikat a kdo mu bude přihrávat kšefty. Myslím, že až tohle vyjde najevo, vyplyne z toho automaticky i nejpravděpodobnější verze téhlete šaškárny. Bohužel to bude chvíli trvat a v tu dobu už to bude pro spoustu lidí nezajímavé, protože cíle této hry už bude dosaženo. Akorát mně štve, že ta marioneta v rukou "politiků" se jmenuje zrovna Morava. Oč líp by znělo, kdyby to byl třeba Germán, nebo Slovák, či alespoň Cikán:-)

0 0
možnosti
S

simsII

8. 9. 2008 20:51
Pane autore,

můžete mi říci jakou míru odpovědnosti mají naši politici? Novináři, když překročí určité meze únosnosti, dostanou flastr u soudu, když jsou zažalováni - ten flastr jsou omluva a peníze. Naši politici si pouze odpovědně přidávají platy a když dnes shlédneme kroky Nečase v nemocenských dávkách, tak je mi z těch politických 100% nemocenské opravdu blivno. Vždyť je to výsměch, proč raději neudělají systémové opatření vůči těm, kteří nemocenské předepisují i simulantům. Tam vidím jádro pudla, když mi nemocenskou nepředepíše doktor, tak nemohu být na neschopence (kdy se mi to právě hodí).

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

8. 9. 2008 19:43
Sledovani ditete

Paradoxne jedina vec, kterou Moravovi verim je, ze akcicku s dcerou Zubove sehral na prozkouseni agentury, a ze v tomto jedinem pripade vubec neslo o vydirani. Podobnym materialem (kde se navic necha nafotit sam Morava) by se totiz nechal vydirat jen totalni magor. Rv

0 0
možnosti
K

Kalorka

8. 9. 2008 20:43
Re: Sledovani ditete

Tahle "zakázka" je současně taky nejslabším místem celého materiálu z Novy od reportéra Kroupy.

Přijímají zakázku na zcela pitomý požadavek fotografovat na letišti mladou, leč již plnoletou21letou Zubovou současně s Moravou. Ta mladá se s Moravou, jak je vidno, dobře zná a jistě o tom ví i paní matka (tedy Zubová starší). Nebo že by se snad ta dcerka nezdárná scházela s Moravou "za jejími zády"?

K jakému vydírání by tenhle materiál mohl sloužit? Blbější nápad si ani vymyslet nelze a to ani na zkoušku!

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

8. 9. 2008 19:25
Ještě jiný úhel pohledu

1) Morava je bílý kůň, nastrčená figurka. Bílí koně byla rozšířená "podnikatelská" aktivita za "nejlepších" časů ODS s papatunelem jako předsedou. 2) Jedná se o pěšáka naprosto klasické mafie. Bossové řídí svoje pěšáky, jak i z pořadu vyznělo. Pěšák je v případě průseru obětován. Kdyby se začal cukat a víc "mluvil", skončil by zřejmě v sudu na dně Orlíku. To je zřejmě i důvod, proč reportáž nešla do větší hloubky - jakmile se u mafií začne rozkrývat, co dělají bossové, neodnese to jen pěšák, co mluví, ale i ten, který mu naslouchá.

0 0
možnosti
MB

buxus

8. 9. 2008 18:04
Poslanec Morava se dopustil něčeho horšího než zločinu ..

.. a to hlouposti. Mazaný Dalík jim na to neskočil. Morava ano. Tedy pokud to bylo jak říká. Kdyby je chtěl usvědčit, stačilo říct, že chce ty fotky Tlustého a okamžitě uvědomit poolici a na schůzku, pro předání fotek a peněz mohl přijít se štěnicí za klopou. Namísto toho začal vymýšlet další spletitosti. Buďto je úplně hloupý, nebo jen záměrně mlží.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

8. 9. 2008 18:28
Re: Poslanec Morava se dopustil něčeho horšího než zločinu ..

stačil by diktafon za pár stovek,ale protože je špatně placen,neměl na něj;-D

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

8. 9. 2008 17:14
S tímhle přístupem, by holocaust..

byl vymazaný z dějin za pár týdnů po válce.Rv(Y)

0 0
možnosti
AF

Toli

8. 9. 2008 16:57
Slávistický homelessák - bývalý

Postavvíme-li za sebou dvě věty -cituji:

"Novináři chtěli zjistit, jestli je o podobné materiály zájem"

a "Ze strany novinářů to celé byla léčka na premiéra Topolánka",

myslím, že druhá neplyne z první. Omlouvám se, ale dovozuje to z toho takhle mnoho lidí a píše to mnoho blogistů. Když chce někdo něco zjistit, neplyne z toho automaticky, že je to léčka na někoho konkrétního. Nevím, proč to vnímají mnozí jako léčku právě na Topolánka, když je mnoho jiných politiků.

0 0
možnosti
KM

MASAP

8. 9. 2008 16:51
blábol hodný studenta politologie

Je videt, kdyz se budete snazit, ze pri takových výtecných rozborech brzo prolomíte hráz placených politiku a stanete se jedním z nich. Sir Humphrey by z vás mel radost.

Pokud by snad vase snaha byla vedena uprímnou snahou (to zní príserne, kdyby to mel ríct politik, ze Humphrey), tak se spís studente zajímejte, proc Topolánek demonstrativne roztrhal na sjezdu zelených pripravenou rec a mluvil bez pripravy (i kdyz jako jediný o problému vedel týden), nebo proc velení ODS obratem!!! odpovídalo Moravovi na jeho SMS, kdyz je jen takový nýmand.

Tam bych videl prostor pro vase zlepsování studente. Nepotesil jste mne, ani já vás nepotesím:-(

0 0
možnosti