Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Moc rád vaše blogy čtu, díky..:-)R^

1 0
možnosti
JH

Rád tohoto autora čtu, ale přece jen jsem mírně nedůvěřivý. Pokud je pro Vietnamce, tak jednoznačně prioritou opravdu dobrá pověst, pak tedy hluboce smekám....

0 0
možnosti
IL

I33v29o 83L31y57č36k46a

10. 7. 2021 11:59

Zajímavé. A oceňuji vaši češtinu. I když chybičky tam jsou, ale ve srovnání s některými našinci, kteří se vyskytují na didkusních fórech, je skvělá.

5 0
možnosti
VK

R^ "Nenadávejte mu v jeho vlastním domě"

To bych také nesnášel příliš dobře, kdyby mě někdo přišel seřvat...

3 0
možnosti
VK

Ten palec nahoru a karma samozřejmě za celý blog.

0 0
možnosti
Foto

Díky. Nevím, jestli je úplně možné se vcítit do vietnamské (potažmo asijské) mentality, aby člověk reagoval vždycky správně, tak aspoň tyhle zásadní pravidla se hodi. :-)

6 0
možnosti
JB

Píšete jak Vietnamcům záleží ze všeho nejvíc na pověsti. Nepopírám to, jen nechápu proč u nás ve večerce vietnamci vědomě okrádají zákazníky, to jim pověst neohrožuje? Jak vidí důchodce nebo malé děti tak ho oberou, mě takhle asi dvakrát okradli děti, vletěl jsem na ně až z toho zapomněli česky, hned bylo "já nerozuměla", přitom do té doby mluvili normálně. To jen k té dobré pověsti a chápu, že lumpové se najdou všude.

0 9
možnosti
JV

Ve vasem predposlednim blogu jste se zminil, ze vetsina Vietnamcu ani netusi kde nejake Ceskoslovensko lezi. Tak to jste se tedy trefil! Za cely muj mesicni pobyt ve Vietnamu jsem nepotkal cloveka, ktery by o CR nekdy slysel ! To ostre kontrastuje s Cinou a Japonskem, kde o nas slyseli uplne vsichni. V Japonsku dokazi dokonce i vyslovit: Ca-slav-ska !

0 0
možnosti