Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Díky. Není také plusem, že tam jí i personál?

Vždy žasnu nad schopností zapamatovat si nás "bílé tváře". Přišel jsem poprvé a chtěl jsem ...thajské bez zeleniny. Vrátil jsem se za 14 dnů a paní říká k objednávce...vy to chcete bez zeleniny.

U nás u Michala jsem kupoval svíčky. Měli minule takové menší, tak nic, vezmu tyhle. Za 14 dnů paní říká, už máme ty malé.

PS: Nikdy jsem neměl ve vietnamské restauraci studené jídlo. Vždy to bylo horké, což mám rád, stejně jako vietnamské jídlo.

0 0
možnosti
ŠM

koukám, ž eto děláme stejně...má svoji oblíbenou,kde vaří starší pán a jeho žena a obsluhují děti...asi vnoučata a voní to tam vývarem a olejem a je tam čisto...a húlky mají dřevěné a já si nosím svoje a misku Pho Bo mi nosí sám kuchař, kterému vždy s úklonou děkuju...a moc ráda se k nim vracím...máme ve městě asi 10 viet bister, ale jejich Pho je nejlepší...

0 0
možnosti
MP

Bistro Tuan&Lan v Praze na Jiřáku. Vysoká kvalita už skoro 10 let, jejich PhoBo je jednoduše perfektní!!!

0 0
možnosti
MP

Bistro Tuan&Lan v Praze na Jiřáku. Vysoká kvalita už skoro 10 let, jejich PhoBo je jednoduše perfektní!!!

0 0
možnosti

Vietnamské jidlo je jen preceňovaný blaf.

1 7
možnosti
Foto

Můžu říct s klidným svědomím, že z Asijských kuchyní mám Vietnamskou nejradši.... Byť Thajskou v mém žebříčku poráží jen o fous :) Ale nejpodstatnější je, že už se kvůli ní nemusí jezdit do Sapy.... Byť jsem tam svého času býval často, protože spoustu věcí, které jsem tam koupil neuměl "normální" dodavatel zavézt...

A jako kuchaře mě kdysi nejvíc oslovila asi o přemýšlení u vepřového bůčku....

2 0
možnosti
Foto

jezdit jen do Sapy ( jezdil jsem tam rád)

0 0
možnosti
JJ

Chodím do bistra v nákupním centru ve Zlíně na Čepkově, prakticky vždy na vepřové kung pao s opékanými nudlemi. Za 135,- vč boxíku a tašky mám doma dvě velmi dobrá jídla, protože najednou se to sníst nedá. Při cestě do Třince jsem byl vždy nadšený z pikantního hovězího s houbami v Tescu. Samozřejmě vždy s nudlemi.

1 0
možnosti

kung pao zrovna moc vietnamské není

1 0
možnosti
JH

J80a33n 83H53r26u59b66e36š

2. 3. 2024 22:04

Občas jsem zašel do vietnamské restaurace v Ostravě-Porubě na rohu 17.listopadu a Hlavní třídy. Jídlo bylo chutné a byl ho kotel. Nejsou levnější než české restaurace v okolí, ale ani není důvod, proč by měli být. Majitel se o kšeft vzorně stará. Jen obsluhující mladý hoch (jeho syn?) by měl být aktivnější. Tomu nějak chybí drajv toho majitele. Ale s jídlem jsem byl pokaždé spokojený. V supermarketu jsem k Vietnamcům zašel snad dvakrát třikrát a to byla v tomto porovnání obrovská bída. Prostě rozdíl mezi restaurací a streetfoodem.

1 0
možnosti
LS

V Plzni jsem měl polévku Pho a naprosté zklamání. Velice předražená polévka z pytlíku s kousky masa. Absolutní neúcta k zákazníkovi. V současnosti už v OC Rokycanská nejsou. Nedivím se. Škoda, že jste nenapsal tento blog dříve

0 0
možnosti