Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Karma a díky za Vaše blogy.

Moc ráda bych do Vietnamu na půl roku odletěla. Místo 80 mít 60 kg by mi tedy stačilo a ještě bych viděla zajímavou zemi!

1 0
možnosti
JB

Ano, typickou národní kuchyni poznáte nejlépe na trhu nebo ve stánku. Zkusili jsme to teď v Ománu a chválím. Kousek od domu máme novou vietnamskou restauraci a všem nám chutná. Nedovedu bohužel posoudit jak se liší od originálu

0 0
možnosti

Jestli se Vás můžu zeptat ohledně hovězího, když ty nejprofláknutější věci zde jsou pho bo a bun bo nam bo.... tak to tam neplatí?

A alkohol, že mají v Sapě místní při obědě na stole láhev vodky není uplně vzácné vidět .... nebo to jsou jen láhve a obsah je jiný?

0 0
možnosti
SR

Nám se osvědčila v Mexiku rada bratrance, který tam dlouhodobě pobýval. Spočívala v tom, abychom jedli výhradně v restauracích, kde mají látkové ubrusy. To nebyl problém v Mexico city nebo v Acapulcu, ale na některých jiných místech ano. Jednou jsme na Yucatanu už byli tak uondaní a hladoví, že jsme si dali své oblíbené a několikrát osvědčené jídlo ve stánku s plastovými stolky. Co budu povídat, v noci jsme se v hotelu na záchodě vystřídali několikrát...

0 0
možnosti
Foto

Mě se v Mexiku ptali, jak je možné, že nemám zažívací potíže způsobené místní stravou. Inu, odpověděl jsem, že česká školní kuchyně připraví člověka na vše. A to doslova.

1 0
možnosti
JK

Moc fajn,tak se na podzim těším..

0 0
možnosti
DV

D82a40v85i17d 65V78l76k

3. 3. 2024 18:24

Moc fajn blog díky

6 0
možnosti
JK

Kolik asi procent ten přípatek je?

0 0
možnosti
Foto

Kari se ve Vietnamu nepoužívá?

3 0
možnosti
MV

diky a moc se tesim na dalsi dil Vaseho vypraveni

7 0
možnosti