Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

makovec123

21. 6. 2009 1:05
kvalitu vyuky nebrzdi pristehovalci ale romove

co mam vypozorovano ze skoly kam chodi junior (druha trida) tak brzdou vyuky rozhodne nejsou decka "pristehovalcu" ale romske deti (pro rodiny zijici u nas na sidlisti pouzit slovo "cikan" nejde, tohle je regulerni povl). junior ma ve tride za spoluzaky vietnamce a cernouska odnekud ze zairu a presto jejich trida jede ve vyuce naprosto famozne, letosni ucivo meli hotovy uz nekdy koncem kvetna, ve vedlejsi tride maji tri maly romaky a byli radi ze zvladli letosni plan do konce cervna. a i podle vyjadreni ucitelek je to tim ze ve vedlejsi tride musej ostatni rovnat tempo vyuky podle techhle tri deti.

0 0
možnosti
FE

felia

21. 6. 2009 9:18
Re: kvalitu vyuky nebrzdi pristehovalci ale romove

Máte svatou pravdu. Cikáni jsou vesměs nevzdělatelní. Dobrý učitel a dobrý ředitel školy by se jich měl zbavit a nepřipustit brždění vzdělávání ostatních. Přes odpor ministerských ouřadů, kterým na kvalitě vzdělávání pramálo záleží

0 0
možnosti
T

tin1

21. 6. 2009 9:36
Re: kvalitu vyuky nebrzdi pristehovalci ale romove

Dobrý učitel a dobrý ředitel by právě takovým dětem měli pomáhat a ne odstrkovat....prosím Vás nešiřte mi taky rasové přesudky od toho máte své soukromý :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2935x
Červen 2022: Teď mi došlo, že jsem se nikdy pořádně nepředstavil. Jmenuji se Tien, potřebuji spát alespoň 10h denně, mám rád večerní procházky a jím převážně mezi 22-23h. Na deprese: čokoláda, úklid bytu a toulání se. Proč píšu blog? Je to jediná věc, kterou nedělám z povinnosti.

 

2021: Už jsem tu s Vámi přátele skoro 30 let, dokopu si to tady až do důchodu a potom zmizím do Hanoje. Ok?

 

2020: "Nic bych na sobě neměnil. Absolutní spokojenost. Mindrák na nule."

 

2015: Už pár let nečtu žádné západní "vědecké, akademické, publicistické" (a vlastně všechny cizí) práce o Vietnamu a Vietnamcích, protože nakonec zjistíte že to jsou jenom pytle plné nesmyslů. Musíte si to zjistit sami i když je to pracnější, ale aspoň těm objeveným výsledkům můžete věřit. Člověk by měl, pokud má tu možnost, na několik měsíců odejít do zahraničí, pak pochopí skutečné potřeby, emoce, samotu a izolaci cizinců v jeho vlastní zemi, protože to sám pocítí.