Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Meryl

19. 3. 2009 2:15
Chi chi

Hezký den, Olgo, taky Vás ráda občas čtu. Je docela sranda, že mi v tomhle předjaří táhnou hlavou podobné myšlenky jako Vám. Taky bych sem občas ráda přenesla trochu víc slunka než tu je. Mimochodem, znáte Ronu Hartner? Třeba Vám spraví náladu. http://www.youtube.com/watch?v=ozurtXp7lKM&feature=related. Dobré je i: http://www.youtube.com/watch?v=rs3NTFSI2hA, ale tam jen muzika. 

A jinak souhlasím - bez humoru to nejde! ;-)

Mějte se!

0 0
možnosti
RF

Shaza

11. 3. 2009 14:13
..

opět skvělý, píšete výborně! A já jsem mediální řiťovlez :o/ .. některý Vaše asociace jsou absolutně objevný a dost vtipný! Ráda Vás čtu!

0 0
možnosti
M

manawatu

10. 3. 2009 11:02
super nadsázka

toliko ,fakt skromně na vokraj,a ušlápnutě bych poukázal,ale fakt bez urᚨky,že v tropických rájích...nic proti nim nemám ,jsou neméňe otravná (berte to jako nadsázku)období----období dešťů....nebo taková zima v jižní itálii,fak depkin:-)

0 0
možnosti
S

Shibumi

10. 3. 2009 9:43
Ajajaj

Tak tohle bylo hodně zmatený a vlastně o ničem a to Vás mám uloženou v RSS. Co se Vám stalo Olgo? Opravdu to vypadá jako by jste byla úplně mimo. Taky nechápu jak šlapete na českej národ. To jsme opravdu takový jelita? Okusila jste španělský slunce a španělskýho hřebce a hned jste nějaká povýšená nad čecháčky. Ale problém bude spíše ve Vás než v těch čecháčcích, je přece přirozené, že pokud celej život baštím vepřo knedlo zelo tak se ho přejím a když pak okusím něco lahodného exotického tak mi to chutná mnohem více, což ovšem neznamená, že vepřo knedlo zelo je špatný. Ono po pár letech až se přejíte zase toho exotického tak se Vám bude zaručeně stýskat zase po tom čecháctví. Nad toto je potřeba se povznést jinak z toho vznikne holka, která v podstatě pomlouvá čecháčky a z tohoto článku se mi zdá, že pomlouvání se Vám nezamlouvá. Jen jestli to není tak, že nám tady zlodějíček přednáší jak se chovat slušně a poctivě. Ale jinak mám Vaši syrovost rád, jen se nesmí tlačit tak na pilu.

0 0
možnosti
O

olivita

10. 3. 2009 10:53
Re: Ajajaj

Mate uplnou pravdu. Jen co dojedu do Spanelska, zacnu na vsechno vzdycky nadavat a vzpominam na svou libeznou vlast:-). Vzdycky.

0 0
možnosti
BM

Bedra

10. 3. 2009 0:46
Šmarjá..!

Proč toto..?!Rv

0 0
možnosti
O

olivita

10. 3. 2009 11:04
Re: Šmarjá..!

No, tomu se rika vyschla studna inspirace. Mate potrebu mlit ty svoje uchvatny zazitky, tak proste melete, melete, melete, porad dokola to samy a rikate: Treba si toho nikdo nevsimne. Jenze pak prijde Bedra a rekne "Smarja..!" . A sakra.;-D

0 0
možnosti
JS

maminka a tatínek

10. 3. 2009 0:20
mami, asi hulí.....ale tati, no tak........

si myslím, jako že je to poezie.....jo, vzpomínám, v 16 a po trávě sem měl podobný splíny....a jaks byl namyšlenej, že jo? ...jo, prvního půl roku mi říkali Bukowsky....pak Flobér.....a nakonec si dostal hnisavý pupáky a měl si s cigánkou první pohlavní styk....a přešlo mě to....nevadí, Freud umřel na rakovinu z kouření, Adler měl doživotní komplexy a Pavlov prý obcoval se psy, prý....taky neznám jednoho normálního studenta psychologie....každej chce léčit to, na co trpí.....anebo ještě píše....alespoň je sranda....a člověk si musí dát raděj bacha u  psychologa, třeba je v neviditelný šedý zóně von nebo vona sami

0 0
možnosti
O

olivita

10. 3. 2009 10:57
Re: mami, asi hulí.....ale tati, no tak........

Tatinku, maminka ma pravdu,  nehulim a lecit fakt nechci... to bych sla studovat medicinu.

0 0
možnosti
JR

Daun

9. 3. 2009 22:11
K clanku tedy nic nemam, ...

ale rad bych vam slozil poklonu za vas nadherny "design" :-), kterym se rozhodne sedi vymykate.

Omlouvam se za off topic :-)

0 0
možnosti