Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Téměř po 29ti letech se bude řešit Ondráček, kdy se budou řešit osudy lidí, kteří byli okradeni. H-systém je okradl o celoživotní úspory, mnohým to stálo i zdraví a život. Takových případů je více a zloději se jim ještě smějí a užívají si jejich peníze.

2 0
možnosti
Foto

Z hlediska odborných znalostí je možná škoda, že tu funkci nebude pan Ondráček zastávat, protože on zná své pappenheimské a na tomto základě efektivnost práce té bezvýznamné komise poněkud zlepšit. Z pytláka nejlepší hajný.

0 4
možnosti

Zvláštní, vyhrazujete se proti levicovém vlivu EU a liberální demokracii obecně, ale komunista ve funkci a premiér-estébák vám nevadí.

Lidé jako například Juncker, Bernie Sanders, Jeremy Corbin anebo Justin Trudeau jsou pohromou pro dnešní svět, který se hodně vychýlil do leva (což se mi vůbec nelíbí). Ale zlehčovat vliv komunistů v ČR je velmi hloupé.

Na závěr bych dodala, že chlápek, který mlátí studenty pendrekem po zádech nemá ve slušné společnosti v politických funkcích co dělat a je dobře, že se ozvali ti, kterým se to nelíbí.

3 3
možnosti

Proc je to zvlastni? Proste uz je to pro me minulost, asi jako napoleonske valky. Spis me zajima soucasnost a budoucnost, ne to, co kdo delal pred 30 lety. Souhlasim s vami s hodnocenim tech panu, uz ale ne se zlehcovanim vlivu komunistu- otazka obsazeni komise neni o vlivu komunistu, nesouvisi s tim. K posledni vete- mel podle vas ve funkci co delat policejni prezident Martinu, ktery delal to same? A pokud ne, proc se titiz neozvali? Dvoji metr mi nevoni.

6 1
možnosti

Zasloužená karma, Vojto. Celý současný svatý boj s komunismem řadím do něčeho, co nazývám "minulými válkami" (viz můj starší text http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-nebojujme-minule-valky-dah-/p_politika.aspx?c=A170914_220132_p_politika_wag). Nyní stojíme proti sice podobným, přesto novým ideologiím, které v sobě ovšem mají stejný potenciál stát se novou totalitou. Ty je potřeba řešit primárně, nikoli dávno poražené komunisty. Ostatně, byť nejsem pamětník, stejně si myslím, že komunistům pomohl k vítězství fakt, že stáli proti nacistům a SSSR nám poslalo potravinovou pomoc. Podobně, jako si dnes europeisté pomáhají tím, že stojí proti komunistům a EU nám posílá dotace...

PS.: Pozdravuj v bývalé práci.

10 1
možnosti

Karle, od Tebe si toho velmi cenim, dekuji. Tvuj text si rad prectu a pozdravovat samozrejme budu. At se Ti dari!

1 0
možnosti

Neskutečné kydy...

0 1
možnosti

No, neni na svete clovek ten... :-)

1 0
možnosti

J67o77s15e89f 64K42l50a33t

7. 3. 2018 21:11

Podle mě blábol a možná i nebezpečný blábol(no a co,tak někoho praštil)

2 3
možnosti

J37a88n 33D56r72t24i65n85a

7. 3. 2018 19:19

Jednim z nejvetsich nebezpeci dnesni doby je bagatelizace nebezpeci navratu totalitniho rezimu za veseleho kejhani lidi jako je treba mlady pan autor. Co dokazou komunisti muzete videt v primem prenosu v Severni Koreji pripadne ve Venezuele. Ale neztracejte nadeji, jen tak dal a treba se toho dozijete ....

4 4
možnosti

Kejhani, mlady pan, severni korea,... Neco k veci nemate? Za 1.republiky se tak bali navratu cisarepane, az jim na dvete zatukal vudce. V tom jsou jako vy.

3 4
možnosti
Foto

Nesouhlasim s tou pasáží s upřímností p. Ondráčka.

0 0
možnosti

Myslel jsem to hlavne tak, ze prezident martinu a ministr si mozna mysli to same, ale vedi, ze musi mluvit jinak.

0 0
možnosti
Foto

Mladým lidem vymývají mozky a předhodili jim Ondráčka. Mládeží raději se zeptejte demokratu kam zmizelo 50 tun zlata z ČNB. A jak je možné ,že máme tak vysoký dluh když v roce 89 byla republika bez dluhů.

3 2
možnosti

J56a61n 21D26r34t48i55n22a

7. 3. 2018 19:15

Nezmizelo 50 tun, ale 56 tun coz je pri dnesnich cenach zlata mene nez 50 miliard korun. To zlato se prodalo za podstatne mene, ale pripocitejte k tomu inflaci takze predpokladam ze ta ztrata (v dnesnich cenach) bude nejakych 20 - 25 miliard coz je z hlediska rozpoctu docela pakatel (tedy ne ze bych ho nechtel mit na uctu). Ceska republika je jednou z nejmene zadluzenych ekonomik Evropy a stoji na uplne jinych zakladech nez uhelno/cemento/zelezna ekonomika totalitniho Ceskoslovenska pred rokem 89

2 1
možnosti

velmi vám děkuji, pane Toráči. jak už jsem vícekrát napsala, moderní žurnalistika je žurnalistikou zástupných problémů, a ti, kteří ji provozují, si prezidentův názor na novináře mnohokrát vysloužili.

6 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2084x
Podle lékařů má špatně vyvinutou žlázu společenské povinnosti, před lety nechal Moravu Moravou a usadil se v Praze.