- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
milostivá ,pravá dámo,jste přelaskava jak mne učíte zdarma internet, ani nevím, jak se Vám já ubohý negr odvděčit...o)))))))
Ale má drahá, do sádek i do teska to mám hodinu tam, hodinu zpátky a ty Vaše ťu ťu ťu obchůůůůůdky , pusinečko, opravdicky
kapra kromě zmrzlého nemajinkají... ťu ťu....
Jste sladká jak oceňujete lína ... hlavinko chytratá
Vidíte, až díky těm dobrotám v nadpisu jsem Vás "objevila". A hned doháněla deficit a pročítala i Vaše předchozí články. Díky za ně, zvláště lesní mužíček mě potěšil, moc pěkné. Teď se loučím - neodolala jsem a utíkám taky péct ten koláč .
Doufám, že se Vám koláč vydařil! A díky, budu se snažit těšit Vás i nadále
konečně rozumnej blog.A máte pravdu, koprovku miluju, rybízák můžu, ale u mne zase vede v sezóní koláčové hitparádě švestkový koláč a meruňkový, a protože letní švstky už jsou o víkendu se na něj chystám mňam. Zrovna tak máme rádi podzimní štrůdly. U nás vede zase speciální těsto na ten ovocný koláč, co vynikne právě s těmi švestkami 250 tvarohu, mouky a tuku iva.A na ovoce hooodně žmolenky aaaaaach
Prosím o radu, v kterém obchodě bych mohla mimo vánoční svátky sehnat v Praze čerstvého živého kapra, to mražené bahno se nedá jíst.
Před dvaceti lety bylo několik speciálních obchodů Ryby,drůbež zvěřina na každém pražském obvodě, byla tam velká akvária
a kapra jsme mívali dost často.
Děkuji
Ale Vy jste asi z Třeboňska......