Těšme se na další tisíce lékařů a inženýrů, NATO pošle (kvůli) migrantům lodě a letouny

Můžeme hádat sami, komu bude asi NATO poskytovat ochranu. Samozřejmě, že oněm syrským lékařům, inženýrům, ženám a dětem, kterými již EU přetéká k prasknutí a kteří (opravdu jen) mlhavě připomínají mladé a silné africké může.

Člověk by předpokládal, že Evropa již bude, díky migrační vlně, přetékat k prasknutí syrskými lékaři, inženýry, ženami a dětmi. Ale ono ne. Zatím je jen plíživě, pomalu ale jistě infiltrována zdravými mladými muži, zejména ze subsaharské Afriky.

A tak, jak nás ve čtvrtek informoval například iDnes, je potřeba posílit snažení nejvytíženější cestovní agentury současnosti - Frontexu (o CK Frontex jsem psal zde). 

NATO má poslat na boj proti pašerákům (čti na dovoz tentokrát už opravdu, ale opravdu a zcela beze srandy skutečných lékařů a inženýrů) další lodě a letouny. Samozřejmě, že k břehům Libye, když se  přeci jedná o obranu hranic Evropy. To dá rozum, ni? A po Orwellovsku se budou naši sociální inženýři ohánět pašeráky, kteří jsou oproti Frontexu a NATO naprostí břídilové (o Orwellovi 2016 a aktuálním ohýbání reality zde).

"Během dvou týdnů budou lodě a letadla NATO ve střední části Středozemního moře, připravené pomoci EU se situačním povědomím a poskytovat logistickou podporu," oznámil po jednání osmadvacítky generální tajemník Jens Stoltenberg. 

Komu bude NATO logistickou podporu poskytovat, můžeme hádat sami. Samozřejmě, že oněm syrským lékařům, inženýrům, ženám a dětem, kteří však téměř všichni vypadají jako jeden mladý a silný africký muž.

Aneb "Přátelé, kamarádi, Slované, my vám ty inženýry a lékaře stejně dovezeme! A ne, že ne!"

Nejeden uvědomělý multikulturní občan (Třináctero uvědomělého multikulturního světoobčana jsem psal zde) jistě hned namítne, že populisticky jitřím emoce, jelikož jsme v ČR zatím migranta neviděli ani z vlaku (i když i o tom se už dá směle pochybovat). Vzhledem k tomu, že vnitřní hranice EU neexistují a ty vnější v praxi leda na záchodovém papíře neomarxistického EU inženýra, je jen otázkou času, než se jezinky objeví i v naší "zaprděné" České kotlině.

Ano, nejsem v tomto ohledu přílišný optimista (ale dovolím si tvrdit, že oprávněně). Koneckonců, říká se, že optimista je jen špatně informovaný pesimista.

Takže, zejména sluničkářští optimisté a uvědomělí multikulturalisté, berte můj příspěvek jako ryze informativní.

Howgh.

Vaše Xénie

Autor: Tomáš Vyoral | neděle 30.10.2016 19:24 | karma článku: 45,65 | přečteno: 3667x